Négy új headset érkezik az EASARS műhelyéből

2015. április 22.
1.6821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A német EASARS nem éppen a gamer perifériák piacának legjobban csengő neve, de a vállalat legújabb bejelentése arra utal, hogy néhány éven belül szeretnének egy jóval rangosabb pozíciót elfoglalni ezen a piacon.

Nemrég négy új játékosoknak szánt headsetet mutattak be, melyeket egy olyan tervezőcsapat formált meg, ami a BMW egykori tervezője irányít. A négy újdonság külsejét elnézve látszik, hogy próbáltak különlegesek lenni, de azért néhány ismert vonalvezetést észre lehet venni.

A Tornado személyében egy virtuális 7.1-es hangzással szerelt fülest ismerhetünk meg, a mellékelt vezérlővel pedig gyorsan válthatunk a különféle játékmódokhoz optimalizált hangzásvilágok között. A Sparkle néven érkező modell azok számára lehet jó választás, akik sokszor játszanak és a zenehallgatást, valamint a filmezést is kedvelik, hiszen 50mm-es HiFi vezetőket kapott az eszköz.

Négy új headset érkezik az EASARS műhelyéből - 2. kép

A Trap névre hallgató modell fülenként nyolc egységgel biztosítja a realisztikus 5.1-es hangzást, valamint egy rezgőmotort is kapott a még jobb élményekért. Az EASARS Vortex pedig egy virtuális 7.1-et kínáló megoldás, mely szintén megkapta a Trap rezgőmotorját. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen árakkal és hogyan kívánja bevenni Európát a márka.
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja és 7 napja

Az alsó képen levő nem tetszik, de a felső az formás. Bár én nem nagyon használok fülest.

válasz erre

petrovicsz

9 éve, 9 hónapja és 8 napja

Sosem hallottam róluk. De ha egy Hama sikeres tud lenni akkor ennek a márkának miért ne sikerülne... mosolygó smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 8 napja

Már szereznem kellenen egy 7.1est fülest .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja