Advertisement

Négy új egéralátéttel bővült a Razer felhozatala

2012. október 24.
3.2611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a gamer kontrollereiről és kiegészítőiről ismert Razer a tegnapi napon bemutatta a 2013/2014-es egéralátétjeit: a Razer Invicta-t, a Razer Manticor-t, a Razer Destructor 2-t és a Razer Megasoma 2-t.
Advertisement

Ezek az egéralátétek az új tervezési és gyártási módszerek révén eddig példátlan minőségű kivitelben készültek, és vadonatúj, teljesítménynövelő, az érzékelők fényét visszaverő felületi bevonatokat kaptak, melyek kiválasztását a legprecízebb és legérzékenyebb kezelésekre és anyagokra vonatkozó alapos kutatások előztek meg.

Az újdonságokkal kapcsolatban Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója a következőt nyilatkozta:
A legtöbb gamer egéralátétekkel foglalkozó cég a dobozokat marketing zsargonnal tölti ki, majd a csomagra egy profi játékos képét teszi, miközben egy igazi gamer felület megtervezése feltételezi mind az egérszenzor technológiák mélyreható ismeretét, az átfogó tesztelést, valamint a hivatásos játékosok általi hitelesítést is. Ez az első alkalom, hogy a játékosokat is bevonjuk egy Razer gamer egéralátét tervezési folyamatába, és megosztjuk azokat a bennfentes információkat, hogy a piacvezető felhasználói interfész technológia és a tapasztalat hogyan teszi lehetővé számunkra, hogy a világ legjobb gamer felületeit tervezzük meg.


Razer Invicta
A Razer Invicta a játékosok számára egy egéralátéten biztosít lehetőséget arra, hogy válasszanak az ultra-gyors sebesség és a pontos egérkezelés között. A felhasználók egy sima és egy durvább felület között válthatnak, attól függően, hogy a játék épp milyen játékstílust követel meg - pontos fejlövéseket, vagy egérrángatásos őrületet.

Razer Manticor

Razer Manticor


Razer Manticor
A Razer Manticor egy, a repülőgépekben használtakkal megegyező minőségű alumínium lemezből kerül egyedileg kivágásra, majd homokfúvásra. A legsimább, legkönnyedebb siklást biztosítja a gamer egerek számára.

Razer Destructor 2

Razer Destructor 2


Razer Destructor 2
A Razer Destructor 2 elődje sikerére épít, miközben az egérérzékelőjére reagáló felületbevonata ultra-pontos egérkövetést biztosít. Optimális minőségű fényvisszaverést biztosít a következő generációs érzékelők számára, a saját fejlesztésű mikro-textúrák pedig kényelmesebb egérhasználatot tesznek lehetővé.

Razer Megasoma 2

Razer Megasoma 2


Razer Megasoma 2
A Razer Megasoma 2 rendkívül stabil szilikon felülete a mérnöki tervezés csodája, mely a kemény egéralátétek következetes pontosságát egyesíti a puha alátétek nagyfokú kényelmével.

A most bemutatkozó Razer Invicta, Razer Manticor, Razer Destructor 2 és a Razer Megasoma 2 megjelenésére 2012 negyedik negyedévében számíthatunk, az árcédulájukon pedig 60, 50, 40, illetve szintén 40 eurós összeg lesz feltüntetve.
Advertisement
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 25 napja

Vendég írta:
Azok az árak!!! Jesszusom!
Hát igen, a Razer nem az olcsóságáról híres...

válasz erre

csirkee

9 éve, 25 napja

juj de komolyak

válasz erre

Vendég

9 éve, 26 napja

Azok az árak!!! Jesszusom!

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profiljamarco profiljaXelosz profiljaWickedSick profilja