Négy új Blizzard-készítette StarCraft II mod várható hamarosan a játékhoz

2010. október 25.
1.7731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvége folyamán került megrendezésre a Blizzard saját bejáratú mini-expója, amin néhány apró, de annál fontosabb bejelentés hangzott el a csapat különböző játékaihoz kapcsoltan.

Ezek közül természetesen a StarCraft II sem maradhatott ki, amihez a Blizzard nagy örömmel négy vadonatúj, saját maguk által készített hivatalos mod-ot jelentett be. A modifikációk érdekessége, hogy teljesen ingyenesek lesznek, és, hogy még az elkövetkezendő hónapokban - valószínű még ebben az esztendőben is - napvilágot látnak.

A négy új bejelentett mod az Auir Chef, a Left 2 Die, a StarJeweled és a Blizzard-féle DotA lesznek. Ezek közül talán utóbbi lesz a legérdekesebb, ami a szintén Blizzard-hoz köthető Defence of the Ancients StarCraft II változata lesz. A bővítés a fejlesztők szerint is lényegesen nagyobb projekt, mint egy átlagos mod elkészítése. Szintén friss bejelentés, illetve a Blizzcon-ról érkezett, hogy a következő StarCraft II epizód, avagy a Heart of the Swarm immáron hivatalosan sem várható jövő évben a boltok polcaira, Chris Sigaty producer szerint ugyanis a Zerg-központú rész munkálataival jövőre még biztosan nem lesznek készen. 2012-ig tehát úgy néz ki várnunk kell...
3 hozzászólás

Lac

14 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nem hiszem, hogy a készítés tart ennyi ideig. Inkább úgy tűnik, ezzel próbálják kitolni a játék szavatossági idejét. Ha az alapjátékkal kiadták volna ezeket is, akkor kész, megjelent, 1-2 év múlva csak az igazán hardcore játékosok játszanának vele. Így azonban, azzal hogy 2 év múlva adják ki, a "puhább" réteg is újra előveszi a játékot, és a StarCraft 2 ismét visszakerül a köztudatba. Persze ez csak teória.

válasz erre

atrox

14 éve, 6 hónapja és 25 napja

Én az nem értem mitart ilyen sokáig a három rész között.
Hisz az elsővel megvan minden egység sebzés minden már csak egy történet és pályák kellenek hozzá.

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 3 napja

Szép dolog, hogy ingyenesek lesznek a kiegészítők.
Viszont ettől a Starcraft 2 epizodikus kiadás hülyeségtől a hajam égnek áll. Egyrészt nem értem miért nem lehetett az összeset egyben kiadni, minek darabokban csepegtetni a rajongóknak, másrészt meg mi tart egy rész elkészítésén is évekig? Mire mindegyik elkészül már nem is emlékszünk a játékra.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Blizzcon 2010

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja