Négy különleges kiadást is kap az Assassin's Creed: Syndicate

2015. május 13.
3.3241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft ma bejelentette, hogy a rajongók négy különféle speciális kiadásban is beszerezhetik majd maguknak a tegnap bejelentett Assassin's Creed: Syndicate-et, amelyekhez mind jár majd valami különleges extra.

Ott lesz rögtön a Gold Edition, avagy a fapados változat, ami az alapjáték mellé extra letölthető tartalmakat ad ajándékba, avagy 90 dollárért a teljes Season Pass-t megkapjuk, így a későbbi DLC-k mellett egy Baker Street küllem is vár a játékosokra.

Kicsit kellemesebb tartalommal kecsegtet majd a The Rooks Edition, ami már egy speciális gyűjtői dobozban érkezik, méghozzá egy művészeti könyv, egy kétoldalas London térkép, a játék zenéi, valamint a Runaway Train küldetés mellett az előrendelőknek is járó Darwin and Dickens Conspiracy Mission letölthető tartalom társaságában.

Egy kicsit komolyabb tartalmakat garantál majd a The Charing Cross Edition, ami az exkluzív gyűjtői doboz, a művészeti könyv, a zenei CD, a két extra küldetés, valamint London térképe mellett egy 26 centiméteres szobrot is tartalmaz Jacov Frye-ról.

Az igazán fanatikus rajongóknak azonban a The Big Ben Edition-re kell pályázniuk, ebben ugyanis az Assassin's Creed: Syndicate alapjáték mellett a fenti tartalmakon (extra küldetések, London térkép, művészeti könyv és zenei CD) túl egy flaskát, egy számozott litográfiát, valamint egy 30 centiméter magas Jacob Frye szobrot tartalmaz majd.

A rajongók ezen felül számtalan merchandise terméket is megvásárolhatnak maguknak a játékhoz a megjelenés után, így a Ubisoft bejelentette a Cane Sword és a Hidden Blade replikákat, amelyek a játékban megtalálható tárgyak valósághű méretezésű és kidolgozású másai lesznek. Képek alant:

Négy különleges kiadást is kap az Assassin's Creed: Syndicate - 2. kép


Négy különleges kiadást is kap az Assassin's Creed: Syndicate - 3. kép


Négy különleges kiadást is kap az Assassin's Creed: Syndicate - 4. kép


Négy különleges kiadást is kap az Assassin's Creed: Syndicate - 5. kép


Négy különleges kiadást is kap az Assassin's Creed: Syndicate - 6. kép

5 hozzászólás

RyutheStaR

9 éve, 7 hónapja és 22 napja

Hát az ilyen hozzáállástól kb okádok. Nem értem miért nem elég 2 fajta kiadás? Egy normális aminek az előrendelőihez jár+bonusz és egy gyűjtői amibe kb minden benne van azt csókolom. Francnak kell ennyire pénzsóvár zsicinek lenni -.-"

válasz erre

totyak

9 éve, 7 hónapja és 22 napja

Legalább vették volna a fáradságot, hogy a Big Ben kiadásba valami más figura kerüljön. Odanyomtak mögé pár fogaskereket, de a figura tökéletesen ugyanaz, mint az egyel gyengébb kiadásban.

válasz erre

kpal

9 éve, 7 hónapja és 22 napja

Az egyik szobros csomag jó lenne.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 7 hónapja és 22 napja

A kész szobor nagyon szép darab.
Amúgy meg először csinálják meg rendesen az alapjátékot azután adjanak ki DLC-ket és ne akkor mikor még meg se jelent a játék.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 7 hónapja és 22 napja

az elsőt meg veszem majd

válasz erre
Assassin's Creed: Syndicate
5.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja