Négy ingyenes Electronic Arts játék érkezett Xperia Play-re

2011. október 10.
2.0611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony és az Electronic Art kooperációja már eleddig is érzékelhető volt az Xperia Play tulajdonosai számára, hiszen az EA csapatának köszönhetően számtalan kiváló cím érkezett már a hordozható konzolnak is nevezett telefonra.

A masinán azonban finoman szólva sem szerepelnek úgy a videojátékok, ahogyan az elvárható lenne, leginkább nem is a programok minőségével, hanem az eladásokkal van baj. Egy friss kezdeményezésnek köszönhetően azonban a jövőben ez várhatóan változni fog.

A Sony Ericcson és az Electronic Arts ugyanis elhatározták, hogy nem kevesebb, mint négy AAA kategóriás EA játékot teljesen ingyen és bérmentve elérhetővé varázsolnak a telefon online szolgáltatásán, aminek köszönhetően talán meghozzák néhány fanatikus kedvét a játékhoz. A négy szerencsés cím a Battlefield: Bad Company 2, a Dead Space, a Need for Speed: Hot Pursuit és a Need for Speed: Shift lettek, amelyek egészen 2012. január 15-ig szabadon tölthetők Xperia Play-re. Amennyiben tehát ezzel a telefonnal rendelkezünk, használjuk ki ezt a soha vissza nem térő ajánlatot.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 17 napja

Nem elhibázott inkább felesleges...

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 17 napja

Ez nagyon jó akció. Ettől függetlenül szerintem egy elhibázott lépés volt a Play...szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja