Négy Xbox One S bundle csomaggal is készül a karácsonyra a Microsoft

2017. október 12.
3.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft bejelentette, hogy négy Xbox One S bundle csomagot is összeállítottak annak érdekében, hogy aki éppen idén karácsonykor szeretne vásárolni magának egyet a vékonyított Xbox One konzolból, az rögtön játékokkal együtt tehesse meg azt.
 

Mielőtt rátérnénk a lényegre, mondanánk a rossz hírt: a négy csomag közül a hivatalos bejelentés szerint csak az egyik jelenhet meg Magyarországon, de azért bemutatjuk a többit, hátha valamelyik felbukkanhat még felénk, esetleg a külföldi vásárlás mellett döntenénk.

Tehát, amelyik csomag nálunk is biztosan elérhető lesz, az az Xbox One S Rocket League Blast-Off Bundle, mely egy 500GB-os konzolt, egy wireless kontrollert, egy 3 hónapos Xbox Live Gold előfizetést, egy egyhónapos Xbox Game Pass hozzáférést, valamint a Rocket League letöltőkódját tartalmazza majd.

Ezen felül lesz még egy Xbox One S Minecraft Complete Adventure Bundle, benne konzollal, kontrollerrel, előfizetésekkel, valamint a Minecraft és a Minecraft: Story Mode teljes játékok letölthető kódjaival, és a Minecraft Explorer's Pack extra tartalommal.

Érkezik továbbá az Xbox One S Ultimate Halo Bundle, amiben a konzol, a kontroller és a két előfizetés mellett - itt három hónapos Gold helyett csak 14 napos lesz - a Halo 5: Guardians és a Halo: The Master Chief Collection letöltőkódjait találhatjuk meg.

Végül, de nem utolsó sorban ott lesz még az Xbox One S Starter Bundle, amiben játék nem lesz, csak a konzol, a wireless kontroller, valamint három hónapos előfizetés az Xbox Live Gold-hoz és az Xbox Game Pass-hoz is.

Négy Xbox One S bundle csomaggal is készül a karácsonyra a Microsoft - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Valami jó kis minta lehetne a konzolokon, nem csak a kommersz fehér szín.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Szerintem jó pakkok, de a játék nélküli remélem olcsóbb lesz.
A Rocket League-esbe lehetett volna még belepaszírozni 1-2 DLC kocsi kódját is.

válasz erre

Tommy

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Elég **** csomagok, semmi húzócím.

válasz erre

Direktor

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Na hát pont a Rocket League ezek közül ami egy nagy baromság és pont az lesz itt. Marha jó.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja