Négy nagy frissítés is érkezik a második évadban a Ghost Recon Wildlands-hoz

2018. április 04.
4.4191
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft hivatalosan is lerántotta a leplet a Ghost Recon Wildlands Year 2, avagy a játék második évadához érkező extra tartalmakról, lévén kiderült, hogy az alkotás négy nagyobbacska és ingyenes frissítéssel gazdagodhat az előttünk álló időszakban.

Az első bővítményre ráadásul alig kell várnunk, ez ugyanis Special Operation 1 címmel már április 10-én beroboghat közénk, méghozzá olyan extrákkal, mint a Sabotage névre keresztelt új játékmód öt exkluzív pályával, egy új PvP kaszttal, egy PvE küldetéssel, exkluzív jutalmakat hozó speciális kihívással, valamint a csapattársak kosztümizációjának lehetőségével.

Ezzel a kiegészítővel együtt érkezik meg továbbá a Ghost War ötödik és hatodik frissítése is, melyek tartalmát már korábban megismerhettük, ellentétben a további Special Operations bővítményekkel, melyek mindegyike egyedi témával és extrákkal szolgál, és ezekről a Ubisoft a megjelenés előtt minden esetben külön jelent majd nekünk.

Ha esetleg sok pénz van a zsebünkben, a frissítésekhez válthatunk egy 30 dolláros Year 2 Pass-t is, ami hét napos korai hozzáférés mellett hat extra kasztot, egy exkluzív kosztümizációs csomagot és nyolc új Battle Crates-t garantál számunkra.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

VaPe

7 hónapja, 3 napja

30 dolláros pass, egyre jobb.

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
12.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaHellblade profiljaadriano profiljaturatur profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaitalianman profilja