Négy 21 colos monitort is kitesz az LG új óriása

2017. július 13.
3.4111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A monitorok piacán néhány éve még a 27 hüvelykes méret is igen nagynak számított, de ez most már egyáltalán nincs így, hiszen szinte minden szegmensben megjelentek már a 32 hüvelykes vagy akár még nagyobb képátlóval rendelkező modellek.

Az LG élenjáró a nagy monitorok piacán, főként az UltraWide kategóriában hódít a dél-koreai óriás, nemrég pedig itthon is elérhetővé vált az egyik valóban óriási újdonságuk. Az LG 43UD79 nevéből adódóan egy 43 colos óriás, mely 4K UHD felbontást kínál, vagyis 3840 x 2160 pixel jelenik meg rajta.

Ez azt is jelenti, hogy közel négyszer annyi tartalom fér rá, mint a néhány éve még igencsak átlagosnak mondható 21,5 hüvelykes monitorokra. A 250 000 Ft-os ajánlott áron debütáló újdonság munkára és játékra is alkalmas lehet, hiszen 4 HDMI és USB-C csatlakozás is található rajta, valamint beépített fekete szín stabilizátort és dinamikus akciószinkront (DAS) is kapunk.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 13 napja

Annyira nem is adják elérhetetlen áron. Azt hittem ezek a 4K monitorok sokkal drágábbak. Persze drága ez is, nem azt mondom.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 13 napja

És egy ilyen **** nagy monitor előtt kellemes is lehet ülni. röhögő smiley
Nekem a 24" is bőven sok, de lehet csak nekem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja