Need for Speed: World Online: Akkor és most

2009. november 05.
3.2901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepően régen hallottunk már a Need for Speed-sorozat egyik ígéretes jövőbeni tagjáról, a World Online-ról, amely kizárólag PC-re érkezik, a legutóbbi hírek szerint nagyjából egy év múlva.

Az Ázsiában már régóta tartó béta tesztelések alatt a játék komoly változásokon esett át, és a Shift megjelenésével, valamint a Nitro alcímmel rendelkező casual-NFS rajtja előtt éppen itt volt az ideje annak, hogy az illetékesek kiadjanak néhány igazán pazar friss képet a játékról, amelyeket a német PcGames magazin munkatársai összerendeztek nekünk, méghozzá úgy, hogy lássuk, vajon mennyit változott az alkotás kinézete a bejelentés pillanatától kezdődően, egészen a mai napig.

Az első képek ugyanis elég csúnyácskák voltak a programról, de szerencsére a béta tesztek és a folyamatos csiszolgatásnak hála, az EA Black Box emberei egy nagyon komoly kinézettel ruházták fel online száguldásra kiélezett programjukat. Az olcsóságra törekvő játékkal kapcsolatban ugyan még nem teljesen eldöntött, hogy ingyenes, vagy mikrótranzakciós rendszerrel fog működni, azt viszont már biztosra vehetjük, hogy rengeteg licencelt jármű, még több száguldás, és még ennél is több közösségi élmény vár ránk a World Online betöltése közben, hiszen aki még nem jött volna rá, vagy nem tudná, az alkotás kizárólag a multiplayer küzdelmekre, az online lehetőségekre éleződött.

Ha pedig arra lennél kíváncsi, hogy az ázsiai játékosok már milyen látvánnyal játszhatják a Need For Speed: World Online-t, akkor nincs más dolgod, csak átrágni magad az alábbi képeken, jó szórakozást hozzájuk!


Need for Speed: World Online: Akkor és most - 2. kép


Need for Speed: World Online: Akkor és most - 3. kép


Need for Speed: World Online: Akkor és most - 4. kép


Need for Speed: World Online: Akkor és most - 5. kép


4 hozzászólás

Vendég

15 éve, 4 hónapja és 19 napja

"de mirét néz ki ugy mint a most wanted?"
Azért, mert a most wanted és carbonnak a pályáját rakták össze.

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 13 napja

jöhetne LINUX-ramenő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 12 napja

következtetés levonva, jo lesz ha lesz, de mirét néz ki ugy mint a most wanted?

válasz erre

Shade

15 éve, 8 hónapja és 14 napja

Há ez nagyon pofás lett. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja