Need For Speed: Undercover: Vissza a gyökerekhez

2008. augusztus 15.
2.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts-nál megtört jég, ha csak némileg is, de a felszín megrepedt.

Újabb információk érkeztek a mostanáig erősen elhallgatott, idén ősszel érkező epizódról, az Undercover-ről. Az első és legfontosabb momentum, hogy a készítők szerint a játék visszatér a gyökereihez, amely hozza magával az adrenalin fűtötte, rendőrös üldözések utánozhatatlan hangulatát. Az autóparkban a világ legdrágább és legmenőbb verdái fognak majd megpihenni...

Ezenfelül elképesztően eltalált highway battle-öket is beiktatnak az akcióba. Az akció kifejezés nem véletlen, hiszen a történeti szál sem hiányozhat majd az Undercover-ből. A story gördítését ezúttal nagy költségvetésű, full motion videókra bizzák, melynek egyik főszereplője Maggie Q (MI3, Die Hard 4.0) lesz.

Pontos megjelenési dátum még nincs a kezünkben, az idei debütálása azonban megerősítést nyert. A megcélzott platformok szintén ismeretlenek jelen pillanatban, de egy kis fantáziával tudjuk pótolni a lyukakat. Az Electronic Arts híresen multiplatform centrikus, ennek fényében minden létező masinára várjuk. Az utolsó szót az amerikai mammut fogja kimondani, egyelőre ennyit sikerült megtudnunk.

Örülünk?
1 hozzászólás

Maniac

17 éve, 11 napja

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeen!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja