Need For Speed: Undercover: Pörög az első teaser

2008. augusztus 18.
2.5851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Idén novemberben ismét visszatér a Need For Speed sorozat egy újabb, ezúttal ígéretes darabbal, amely erős történeti szálat kap örökül, hogy ezáltal tegyék tartalmasabbá az árkád jellegű száguldozós produktumot.

A sztori gőrgetését nagy költségvetésű, élőszereplős videókkal kívánják megoldani, amelynek egyik kulcsfigurája, a gyönyörűséges Maggie Q lesz. Nem bánjuk egy pillanatig sem, hogy rá esett az illetékesek választása, szemrevaló teremtés.

Képeket már láttunk, nem sokat, de korrekteket, valamint néhány héttel ezelőtt lepörgettünk egy kiszivárgott mozgóképet, ám ezúttal van szerencsénk bemutatni az első hivatalos teaser anyagot. Nem látványos, nem az akción és a gameplay-en van a hangsúly, másra készültünk fel, de elsőnek ez érkezett helyette, ezt a pár másodpercet azért megéri rászánni.

A Need For Speed: Undercover Európában november 21.-én lesz megvásárolható, addig még várhatóan rengeteget értekezünk majd róla. Az amerikai premier három nappal a miénk előttre lett időzítve, így ők november 18.-ától fészkelhetnek be a virtuális csodaparipák volánjai mögé. A játék teljes pályás letámadással érkezik, ezen már meg sem lepődünk. Haladjunk, klikk a play-re és lám csak...

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 3 napja

Ezis valami

válasz erre

FutuRetrO

12 éve, 6 hónapja és 10 napja

Nem igazán. Jómagam is valami ütős, akciódús trailer-t vártam, erre kidobják ezt. Nem baj, rátesznek még erre hamarosan. Jönnek a gameplay videók, ettől nem kell tartani. Bármekkora cím is, a reklám az mindig kell. Beindul a marketing hadjárat.

válasz erre

kaszanyel

12 éve, 6 hónapja és 10 napja

hát ez sok info

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaManiac profilja