Need For Speed: Undercover: Összeállt az újabb videó

2008. szeptember 16.
2.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha ez így megy tovább a megjelenésig, akkor sokan már a címét is undorral veszik majd a szájukra, annyit hozzuk a hátralévő időszakban szóba.

Befutott egy vadonatúj mozgókép az oly sokat emlegetett, és oly szépreményekkel várt Need For Speed: Undercover-ről, amely összevegyít egy kis színészi játékot, egy hangyányi gameplay eksönnel, nem feltétlenül az általunk leginkább preferált arányban elosztva azokat. Sajnos újfent az utóbbiból jutott kevesebb, így csak pár képkocka erejéig csodálhatjuk a játék dinamikáját.

De miért is ne lesnénk meg, ha már kéznél van? Emelje fel a kezét, aki még nem hallott érkezéséről és nem ismeri a közzétett részleteket. Senki? Látok néhány kezet, Veletek átvesszük, a többiek léphetnek lejjebb a videó irányába.

A Need For Speed: Undercover idén novemberben érkezik a megszokott, teljes pályás letámadás taktikát alkalmazva. A játékmenet visszatérni látszik bizonyos gyökerekhez, az utakon megjelennek a rendőrök, és ezúttal nagy költségvetésű, élőszereplős videóbetétek gondoskodnak arról, hogy a komolyabb történeti szál a lehető leglátványosabb módon gördüljön előrébb. Igényes megvalósítás, csinos külső, izgalmas történet, szépséges Maggie Q. A Pro Street-féle fiaskó a múlté, és a Carbon-ra sem emlékszünk már olyan tisztán.

A Most Wanted ihlette Undercover egy komolyabban átgondolt koncepciót követ, díszes ruhába bújtatva. Ennyi maszlag a világon nincs. Mit ültök még itt? Klikk a play-re és lesd meg a videót, a hangsúly ezúttal azon van.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ez a videó arra jó, hogy felhúzza a játékosok kedélyeit. És ezzel el is érte a célját

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaSándorkolbász profiljarDAVE profilja