Need For Speed: Undercover: Hivatalos dobozkép

2008. szeptember 01.
2.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA Blackbox csapatának újabb eszeveszett száguldozása, a gyökerekhez visszatérő Need For Speed: Undercover megkapta a hivatalos dobozképét.

A novemberben érkező epizód egy csomó remek dolgot fog felvonultatni, köztük a rendőrös üldözéseket, az élőszereplős történetvezetést és persze nem utolsósorban a szépséges Maggie Q-t. A Highway Battle mód csak hab lesz a hatalmas habostortán.

A marketing egy bejelentéssel indul, majd plakátokkal és televízió reklámokkal folytatódik, végül pedig a dobozképpel záródik. Egy jól megkreált box art sokat nyom a latban, hiszen figyelemfelkeltő, sokan nyúlnak a polcokra egy-egy játékért, pusztán a dobozkép alapján ítélkezve az adott produktumról. Őket hívjuk laikusoknak. A sorozat elhivatottjai egy hófehér borítóval is magukhoz szólítanák vaskos pénzekért, de sokaknak fontos a borító első benyomása.

Nehezen, de csak felvezettem a lényeget. A Need For Speed: Undercover megkapta a hivatalos dobozképét, kezünkre akadt, bemutatjuk. A PlayStation 3-as változat szinte semmiben sem tér el a PC-s verziótól, így ha leképzeljük róla a feliratokat, akkor máris megkapjuk a minden platformon érvényes Cover Art-ot. Szerintünk nagyon is pofás lett. Íme.


Need For Speed: Undercover: Hivatalos dobozkép - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Jól eltalált box art, igaz a lányka lehetne rajta szebb is... legalábbis a felső képen elég girhes az arca

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMilesCube profiljaSándorkolbász profiljarDAVE profilja