Need for Speed: Undercover Highway Battle és Renault Megane trailerek

2008. október 18.
2.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Need for Speed széria rajongói a fellegekben érezhetik magukat az utóbbi hetekben, hiszen a kedves fejlesztők és marketingesek eszméletlen mennyiségű friss anyagot zúdítottak a gyanútlan játékosokra a sorozat idei epizódjáról.

Ez az egyirányú információáramlás egyáltalán nem akar csökkenni, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a játék egy hónap múlva a boltok polcaira költözik. Ezúttal két mozgókép tűnt fel a horizonton, mi pedig levadásztuk őket, hogy Ti se maradjatok le róluk.

A két videó közös tulajdonsága, hogy egyikük sem kápráztathat el hosszú időn keresztül, hiszen - mindössze - körülbelül 1 perc hosszúságúak. Ez viszont korántsem jelenti azt, hogy nem érdemes rákattintani a 'play' gombokra. Különösen azoknak a játékos kedvű egyéneknek ajánlom ennek a begyakorolt mozdulatsornak a végrehajtását, akiknek naponta legalább háromszor eszébe jut az Undercover szó, és ilyenkor rohannak ellenőrizni a program megjelenéséig hátralévő perceket.

Az első trailer az egyik alsóbb kategóriás járgányt, a Renault Megane-t mutatja be közvetlen közelről, és közutakon furikázva. A másodikon pedig egy autópályán zajló eseménydús versengésnek lehetünk tanúi változatos kameranézetekből. Biztonsági öveket bekapcsolni, és irány az aszfalt!
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 25 napja

Jó videók, szépek az autók, Vki mondja már meg h lesz-e benne tuning vagy sem! Mert a videókban csak alap gépeket mutatnak, a képen pedig egy tuning(?) porche-t, ha jól látom....de nem csalódnék ha lenne benne...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profilja