Need For Speed: Undercover: Friss képtrió

2008. szeptember 05.
3.1141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hétről-hétre bontakozik ki a szemünk előtt az Electronic Arts legendás brand-jének legújabb darabja, a Need For Speed: Undercover.

Több helyütt láttam már külföldi kollégáktól Most Wanted 2-ként aposztrofálni a játékot és valljuk be férfiasan, esetenként nőiesen, hogy bizony nem véletlen a találó hasonlat, hiszen sok ponton mutat egyezést a szintén eltalált epizóddal. A képi világa, a színtónusok, a rendőrös üldözések, a full motion videók alkalmazása...

Vannak közös pontjaik, ez tagadhatatlan tény. A történet talán minden eddiginél fontosabb szerepet játszik majd ebben a felvonásban, melyet Maggie Q jelenléte fog látványosan feldíszíteni. Túl vagyunk már néhány screenshot-on, valamint mozgásban is láthattuk röpke pillanatok erejéig, nem kicsit pofás a külcsíny, főleg a verdák kivitelezése tesz oda egy lapáttal a látóidegeknek.

Azért fenntartjuk annak lehetőségét, hogy némi utómunka van a dologban, de ettől még bizonyára nem lesz gond a vizualitással. Szorgos kutatómunkánk eredménye három újabb képkocka lett, minden eddiginél jobban sikerült shot-ok pihennek a galériában, alant lehet megcsodálni őket.


Need For Speed: Undercover: Friss képtrió - 2. kép


Need For Speed: Undercover: Friss képtrió - 3. kép


Need For Speed: Undercover: Friss képtrió - 4. kép

2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nem Tudom az tény hogy lamborghini Lehet a gallardo újabb változata vagy nem tom!

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja

A harmadik képen milyen autó van? MErt a gallardo neem így néz ki hátulról vki?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja