Need For Speed: Undercover: A Pro Street után szabadon

2008. június 18.
2.8211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Need For Speed sorozat már hosszú évek óta szórakoztatja a virtuális versenyzés szerelmeseinek tömegeit, hol gyengébb, hol pedig zseniálisan eltalált felvonásokkal.

A Underground-ok telibe trafáltak, míg a Pro Street enyhén szólva is középszerűre sikerült. Hogy ne csússzanak ennél lejjebb, döntéseket kellett hozniuk az illetékeseknek. Meg is tették, melynek következtében a korábbi, 12 hónapos ciklusban dolgozó csapatot két részre osztották.

Az Electronic Arts Vancouver-i csapata tehát megbontásra került, melynek végterméke két fejlesztő csapat lett, 24 hónapos termelési ciklussal. Miért volt szükség meglépni a dolgot? Erre maga, John Riccitiello, az EA fejese adta meg a választ. Állítása szerint minden esztendőben halálra gyötörték a csapatot, akik nehezen tudtak a nagy nyomás alatt kreatív munkát végezni. Ebben lehet valami igazság. Mostantól ez nem fordulhat elő, hiszen jóval több, kétszer annyi idejük lesz egy-egy produktumot tető alá hozniuk.

A Pro Street nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, még cégen belül sem, ezért most egy újabb reformra készülnek, melynek a Need For Speed: Undercover lesz a gyümölcse. A újabb epizód várhatóan jövőre érkezik, egyelőre megerősített platform megjelölések nélkül. Gyaníthatóan minden gépezet megkapja majd a saját portját, nem is lenne hű a nevéhez az EA, ha egyszer az életben nem így tenne.

Mi várható az Undercover-től? Riccitiello előszeretettel utalt a Transporter című mozis alapvetésre, így valószínű, hogy nem csupán egy újabb árkád versenyzésben találjuk magunkat, hanem lesz komolyabb történeti körítése is. Egyelőre ennyit sikerült megtudni az új reménységről, amely remélhetőleg képviselteti majd valamilyen formában magát a következő hónapban rendezendő E3 játék show-n. Maradjatok velünk.
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 2 napja

nekem nem nagyon tedszik ez a küldetésalapu meglepett smileymeglepett smiley Need For Speed meglepődött smiley szomorú smiley szomorú smiley

válasz erre

Master

17 éve, 2 hónapja és 21 napja

Tényleg!!!röhögő smiley


Van néhány genygébb de van amibe bele trafáltak de már nagyon Várom a Következőt...röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileymenő smileymenő smileymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profiljatotyak profilja