Need for Speed: Shift: Begurult a Falken demó

2009. december 17.
2.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Joggal teszi fel magának a kérdést az a játékos, aki nem érti, vajon milyen demóról írunk mi a legutóbbi Need for Speed megjelenése után hetekkel, amikor már volt kipróbálható verziója az alkotásnak, sőt, aki akarta, már régóta polcára tehette a megújult sorozat legújabb tagját.

Mindenki nyugodjon meg, a Falken demó névre hallgató érdekesség egy tulajdonképpeni exkluzív demonstrációs anyag az alkotáshoz, amely az Electronic Arts, a Falken Tire és a Discount Tire együttműködéséből született meg. Hogy mégis mi ez? Na, jól figyelj!

A Falken demó nem más, mint egy két pályát tartalmazó kipróbálható Need for Speed: Shift, amelynek betöltése után a London River és a világhírű Circuit de Spa-Francorchamps versenypályákon próbálhatjuk ki vezetési képességeinket. Eddig nem túl egyedi a felhozatal, azonban ha hozzátesszük, hogy a demóban egy exkluzív autó, méghozzá a Falken Tire Porsche GT3 RSR is kipróbálható, akkor máris sokan fogják keresni a letöltés fülecskét. Nyugalom, mindenkinek jut hely, ha szeretnéd kipróbálni ezt a furcsa, ám annál kiválóbb kezdeményezést, és bepattannál a Prosche GT3 RSR-be, akkor csak kattints az alábbi linkre, és töltsd le az ingyenes, valamivel több, mint 1 gigabyte méretűre hízott demót.

Need for Speed: Shift: Falken demó

nincs még hozzászólás

Need for Speed: Shift
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja