Need For Speed: Nitro: Tokyo Game Show 2009 Career Trailer

2009. szeptember 23.
4.0081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A napokban megjelent a darabokra szabdalt Need For Speed franchise első és persze legtöbb figyelmet kivívó darabja, a szimulátoros autentikára épülő Shift, de meg ne feledkezzünk a Nitro-ról sem, amely a Nintendo két kurrens platformját támadja be november magasságában.

A Nitro valami olyan tömény árkádfröccs lesz, hogy a legelhivatottabb játékterem fanok is csak könnyes szemmel pislognak a produkció láttán. A Tokyo Game Show-ra szánt trailer megtekintését minden áron és módon javasoljuk.

Ismert világvárosok, az adott országokhoz illően stilizált kihívók, többféle versenymód, részletes tuningolási lehetőség, gallonnyi dinitrogén oxid fröccsök és valami észvesztő sebesség társul össze egy árkád bomba óriási detonációjáért. Kezdjük belátni, hogy volt értelme kettécsapni a franchise-t, így két tábor lesz kielégítve, nem is akárhogyan. Ha az agyad ettől sem dobod el, akkor Te minden bizonnyal immunis vagy az efféle műfajra. Gyomrom rándul össze a videó láttán, remélem, lesztek ezzel Ti is így, minél többen. Nem jött idén Burnout? Kit érdekel? Jön helyette a Nitro!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
TGS 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljamarco profilja