Need For Speed Nitro: Csak november végétől

2009. július 22.
1.8951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az idei egy különleges év lesz az Electronic Arts patinás autóverseny sorozatának életében, hiszen ez az első alkalom, hogy egy időben három epizódra és ezzel gyakorlatilag műfajra szakad szét a franchise.

A nagy konzolos verzió komoly szimulációval, akkurátus műszerfalas nézettel és fizikai erőhatások szimulálásával domborít, nem mellesleg valami pofátlanul erős vizualitással jelentkezik szeptember második felétől, Need For Speed: Shift címmel.

A Need For Speed: Nitro a Nintendo Wii és a Nintendo DS casual beállítottságú, árkád-fan közönségét célozza meg, vidám, stílusos grafikával, a realitással köszönőviszonyt sem ápoló fizikával, őrült tempóval, zsarukkal és adrenalin adagokkal veszi le őket a lábukról, de majd csak két hónappal a nagy testvért, a Need For Speed: Shift-et követően, áll a mai, hivatalos bejelentésben.

A kifejezetten Nintendo konzolokra optimalizált epizód az EA Montreal csapatától november huszadikán parkol rajtrácsra, majd startol el Európa és elviekben világszerte, addig tehát még bőven lesz idő Stylus-t, és WiiMote-ot izzítani. A jövőre esedékes újabb Need For Speed felvonást már a Burnout szériával elhíresült Criterion Games fejleszti és egy korábbi Twitteres bejegyzés szerint visszatérni látszik a franchise eredeti gyökereihez. Majd megpattanunk az izgalomtól.


Need For Speed Nitro: Csak november végétől - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja