Need for Speed: Hot Pursuit: Képeken a Nintendo Wii-s verzió

2010. november 02.
4.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
November közepén végre feltámad a Need for Speed-sorozat, várhatják jogosan a fanatikusok, hiszen végre nem a bevett emberek, hanem egy külsős, a Burnout-szériával már bizonyított brigád, a Criterion nyúlt a száguldós franchise-hoz, hogy megmutassák, van még mit kihozni a névből.

Hogy mennyire sikerül nekik, az alig két héten belül kiderül majd, azonban van egy platform, ahol nem számíthatnak ennyi jóságra a fanatikusok, ez pedig a Nintendo Wii, ahol a korábban megtapasztaltak köszönnek majd vissza a Hot Pursuit betöltését követően is.

Erről árulkodik legalábbis az a négy darab screenshot, amelyeket a játék Wii-s változatából fényképeztek ki nekünk az illetékesek, tehát teljesen hivatalos darabok, és tökéletesen prezentálják, hogy mit várhatunk a játéktól ezen a masinán. Egy biztos, a konzol képességeit az illetékesek maximálisan kihasználták, ám a nagygépes verziókkal első ránézésre nem sok közös pontja lesz a játéknak, maximum a rendőrös alapkoncepció. A képeken egyébiránt egy darab erejéig feltűnik a négy játékost támogató osztott képernyős móka is, bővebbet viszont nem árulnak el a látnivalók, de azért megtekintésüket el ne mulasszátok. Íme, itt sorakoznak:


Need for Speed: Hot Pursuit: Képeken a Nintendo Wii-s verzió - 2. kép


Need for Speed: Hot Pursuit: Képeken a Nintendo Wii-s verzió - 3. kép


Need for Speed: Hot Pursuit: Képeken a Nintendo Wii-s verzió - 4. kép


Need for Speed: Hot Pursuit: Képeken a Nintendo Wii-s verzió - 5. kép


1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 16 napja

A Wii-re sajna csak ilyen gyengébb verziót tudnak kiadni, de hát ennyit bír a konzol.
Én egyébként nem is tartom igazi konzolnak, csak ilyen gyerekkonzolnak, mivel igazán komoly játékok nincsenek rá. Vagy ha vannak, azoknak is olyan a grafikájuk, mint a PC-nek 5 éve.

válasz erre
Need for Speed: Hot Pursuit
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja