Need for Speed Payback: Isten hozott Fortune Valley-ban!

2017. szeptember 26.
4.0041
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb előzetest zsebelt be az Electronic Arts és a Ghost Games kooperációjában készülődő Need for Speed Payback, avagy az év egyik legjobban várt árkád autós játéka, amelynek realisztikus világa kapta a központi szerepet az alábbi kedvcsinálón.

A Need for Speed Payback-ről köztudott, hogy Fortune Valley-ba kalauzol minket, amely a videó szerint enyhén Las Vegas-ra emlékeztet, és szinte minden utcájában vár majd ránk egy-egy újabb kihívás, legyen szó akár hagyományos versenyről, akár a történethez kapcsolódó bevetésről, vagy egy kis hajszáról a rendőrökkel.

A Need for Speed Payback megjelenését november 10-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ha pedig megismerkednél a csodálatos Fortune Valley világával, akkor most itt a remek alkalom.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

1 éve, 22 napja

Nekem ez a rész is olyannak tűnik, mint az eddigi években. Ha az irányítás kézre áll majd nekem, akkor viszont szívesen játszom.

válasz erre

muki

1 éve, 23 napja

Kezd visszatérni a bizodalmam a Need for Speed címbe.

válasz erre

Tommy

1 éve, 23 napja

Nem semmi. Jó lesz ez újra. Remélem.

válasz erre
Need for Speed Payback
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Vis Major profiljaWickedSick profiljaWillThaWheel profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljaturatur profiljaManiac profiljaHellblade profiljaNeurotic profiljaPixelhexer89 profilja