Necrovision: Motion Capture Trailer

2009. január 23.
5.2701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Necrovision nevű próbálkozásról már többször is elcsíphettetek apróságokat oldalunk tanulmányozása közben, legutoljára arról értekeztünk, hogy február vége tájékán fog megjelenni Európában ez a kicsit furcsa, de annál érdekesebb játék.

Egyetlen szót mondanék: Painkiller! Az alkotást minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni, hiszen ha nem is tartalmazott anno semmi újítást, mégis, mint kultusz-játék tekintünk rá.

A Necrovision ugyan nem nagyon hasonlít a Painkiller-re, de a fejlesztőcsapat már igen, hiszen a Necrovision-t is ők dobják össze, melyről most érkezett egy velős trailer. Sajnos nem egy játékot bemutató gameplay szösszenettel van dolgunk, hanem a motion capture nevű technológia ismertetéséről és megvalósításáról. Az érdekes megoldás szinte elengedhetetlen a videó játékoknál, hiszen ezzel próbálják lemintázni a tökéletes mozgást, ami a Necrovision esetében is igaz lesz, mint az a videó indítása után is kiderül.

A játék sztorija érdekes, hiszen az első nagy világégés korába visz minket, FPS stílusban, azonban a háború borzalmai és az ilyenkor szokványos dolgok csak egyikei félelmünk valódi forrásának. Megmagyarázhatatlan oknál fogva különös, képzeletbeli szörnyek lepik el a Földet, akik szintén az életünket és vérünket akarják ontani. Az armageddon és a káosz elszabadul, a mi feladatunk lesz ezeken a csúfságokon átverekedni magunkat.

Ha egy kicsit közelebbi ismeretséget szeretné kötnil a Necrovision-nel, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi videót, melyben a motion capture technológia bemutatása mellett, gameplay bevágásokkal és egy kis humorral is találkozhatsz!

#tv#
1 hozzászólás

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 20 napja

Ez nagyon frankó,bejönnek az ilyen stílusú játékok.Van hír hogy mikor lesz legalább egy demo?menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja