NecroVisioN: Betiltva a kenguruk földjén

2009. április 16.
3.6671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem jó mostanában Ausztrália földjén játékosnak lenni, ugyanis sorra tiltják be a jobbnál jobb játékokat.

A közelmúltban már nem az első eset, hogy valamelyik alkotást vagy iszonyatosan megcenzúráztatják, vagy teljesen betiltják, példaképpen bátran meg lehetne említeni a F.E.A.R. 2: Poject Origin-t, a Shellshock 2: Blood Trails-t, a Silent Hill: Homecoming-ot, vagy éppen az egyik legnagyobb felháborodást keltő Fallout 3-at. A sor pedig csak folytatódik, hiszen a nemrég megjelent NecroVisioN is a betiltottak listájára került.

Az I. Világháborút, a vámpíri, valamint démoni erőkkel vegyítő FPS játék a Painkiller szellemi örökségét hordozza magán, és az ausztrál besorolás szerint túl erőszakos ahhoz, hogy megjelenhessen. A dolgok megértése végett mindenképpen tudnunk kell azt, hogy Ausztráliában nincsen R18+ besorolás, a maximum az MA15+, aminek következtében az ausztrál lakosság kénytelen nélkülözni néhány olyan címet, amely besorolása sokszor vitatható lenne.

Az internet és a kalózkodás virágkorában azonban nem hinném, hogy túlzottan meginogna Ausztrália játékos társadalma, hiszen akit érdekelt volna a játék, az úgyis megszerzi valamilyen úton módon, a cenzúráért felelősök pedig nem a játékosokkal, hanem a játékfejlesztőkkel tolnak ki.

Ha szeretnéd tudni miről is maradnak le hivatalosan az ausztrál kollégák, látogasd meg a Játékőrület rovatot, ahol egy teszt keretein belül olvashatsz a NecroVisioN-ről.
1 hozzászólás

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 15 napja

Hát ez röhejes.. Ausztráliában,mit nem tiltanak be?!
Meg aszondja' túl erőszakos..
"Tiltsuk be,és akkor megszűnik a gonoszság a világon.."
F.szfej bagázs...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljagery1113 profilja