Necessary Force: Tonnányi artwork érkezett

2009. június 23.
1.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha a Midway a Titanic, akkor a newcastle-i csapat a muzsikus banda fedélzeten, akik a süllyedő hajó ellenére teljes erőbedobással húzzák a nótájukat, amely könnyedén akár a hattyúdalukká is válhat.

A csapat június végéig kapott haladékot, hogy vevőt, vagy befektetőt keressen, ellenkező esetben bezárják a boltot és hetvenöt ember kerül az utcákra. A Necessary Force lehet az utolsó menedékük, meg is tesznek mindent, hogy elnyerje a pénzes tőkések maradéktalan bizalmát.

Az első videót a múlt hét folyamán mutattuk be Nektek, ezúttal pedig egy halom artwork/koncepciós rajz felé irányítunk mindenkit, amelyek frissen virítanak a játék hivatalos weboldalán. A Necessary Force egy neo-noire történet, fókuszban egy besavanyodott zsaruval, aki nehéz morális döntéseket hoz meg egy olyan utcán, ahol a bűnözés ezrek lételeme. A sandbox jellegű akció csak néhány hónapja készülget, de játszani máris lehet(ne) vele, nem csoda, hogy sietős a srácoknak, nagyjából egy hét múlva összeölelkezhetnek és másnap már csak a kocsmában, vagy köztereken találkozhatnak, mert a stúdiót bezárják. A link után néhány látványos művészi alkotás bújik meg, annyivel tartozunk a fiúknak, hogy vetünk rájuk egy pillantást és megtapsoljuk példás kitartásukat. Veletek vagyunk!

Necessary Fore Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja