NcSoft bejelentések

2008. július 31.
2.3271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az NcSoft nem aprózza el a dolgait, kapásból három MMORPG-t jelentett be a mai nap folyamán! A fejlesztőcsapathoz olyan nevek fűzhetők, mint a Tabula Rasa, a LineAge II vagy éppen a Guild Wars sorozat.

Ebből következik, hogy bztos minőségi játékokat fogunk kapni. A frissen bejelentett játékok pedig a Blade And Soul, a Steel Dog és a Metal Black Alternative. Én értem, hogy felkapott játékstílus az MMORPG, azonban szerintem egy kicsit sok ez egyszerre... Sajnos csak apróságokat közöltek a játékokkal kapcsolatban. Egyenlőre!


A Metal Black Alternative egy futurisztikus felső nézetes kis lövöldözés lesz és a hack 'n' slash irányításon alapul. Ilyet MMO-ban ritkán láttunk, amolyan Diablo a jövőben és MMO-ként. A Steel Dog egy kicsit elmebetegebb az előbbinél, itt mindenféle autókat kell majd építenünk és egymást lezúznunk. Ilyet is láttunk már, azonban az NcSoft neve garantálja szerintem, hogy ez nem másodrangú lövölde lesz. A Blade And Soul volt a harmadik tagja az áradatnak aki már a klasszikus hátsónézetes RPG-k sorát erősíti, ami kicsit a LineAge-re fog hajazni, kivéve a környezetet, amely állítólag valami teljesen új lesz. (A csatolt kép ebből a játékból való!) Sok bejelentés ide vagy oda, azért megpróbáltak a fejlesztők három teljesen különböző dologgal előállni, szóval még akár jó dolog is kisülhet belőle.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Az a blade & soul egy állati játék lett, csak sajnos még mikor én próbáltam, a 7. mission-nél nem lehetett továbbjutni wtf smiley Azóta nem próbáltam, de az az első 7 küldetés megmaradt mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja