NBA Live 10: Exkluzív Trailer

2009. július 24.
2.5841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Minő meglepő, az NBA Live is megkapja a tízes számozású epizódját, a FIFA-hoz, az NHL-hez, a Tiger Woods PGA Tour-hoz és számos EA Sports alkotáshoz hasonlatosan.

A kosaras szimuláció október magasságában érkezik és hát nem sokat fog változni a tavalyi kiadáshoz képest, állítjuk ezt látatlanban, szemtelen magabiztossággal. A minimum update-ket azért mindenképp megkapja és valószínűleg a srácok a grafikai oldalán is fényeznek valamennyit.

Egy exkluzív kedvcsináló montázs bukkant fel a játékvideókra szakosodott GameTrailers oldalán, amelyet a kosaras elhivatottak bizonyára csillogó szemekkel fognak lepörgetni. Egy lesést azért talán mindenkinek megér, ősszel pedig eldöntjük, hogy megvenni is megéri-e a tavalyi kiadás mellé az idei számozásút.

#tv#


NBA Live 10: Exkluzív Trailer - 2. kép

2 hozzászólás

Shade

16 éve, 12 napja

Hm még sosem játszottam kosaras játékkal röhögő smiley.

válasz erre

Bozz

16 éve, 12 napja

Remélem javítottak az emberek mozgásán, mert ki tud vinni az észből amikor úgy érzem, hogy a karakternek semmi köze az alatta lévő pályához(majdnem NHL úgy csúszkáltnyelvnyújtó smiley).A movie-ból úgy látszik királyos, de tudjuk hogy a trailer-eknek nem hiszünk.nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások