NBA Ballers: Chosen One videók

2008. április 22.
3.7551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Midway a nemrég lebonyolított Gamer's Day-en újabb két mozgóképpel ajándékozta meg az NBA Ballers szerelmeseit.

Az árkád műfaj minden bájával fel lesz vértezve az anyag, így akik egy szimulációt reméltek eddig a címtől, kerüljék el, jó messziről. A Midway az 1993-ban debütált NBA Jam óta fejlesztgeti a kosaras játékait, de sohasem életszerű oldalról közelített a sportág felé, ez továbbra is így marad, mi nem is bánjuk a dolgot.

Az NBA Ballers: Choosen One több mint 65 kosaras szupersztárt állít pályára, hogy egymásnak essenek és eldöntsék, ki uralja a terepet, ebben a sportágban, szabad stílusban. A digitális kivetülések sokkalta többre képesek, mint hús-vér társaik, ezt az alant betűzött két videó is kiválóan igazolja. A "Shut'em Down" szuper mozdulatok és az "Act a Fool" kombók mindenkit levesznek majd a lábukról, itt mindent a látvány oltárán áldoztak fel a készítők, úgy véljük, jól is tették.

Természetesen mindenki saját szájíze szerint öltöztetheti és kreálhatja meg álmai játékosát a kiterjedt lehetőségekkel rendelkező karakter kreátor menüpontban, majd irány a grund. Indulhatsz egy vadonatúj történeti módban, vagy csak állj pályára egy tét nélküli gyors meccsen, de ha multira szomjazol, a Chosen One-tól azt is megkapod. Lesz itt offline Versus mód és teljes körű internetes online multi is. Szuper mozgások, csinos grafika, pörgős játékmenet, király zenei track-ek, kosaras szupersztárok..., kellhet még valami?

Ki is szimpatizáljon vele? Leginkább a PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonosok. Az amerikai megjelenésen, amennyiben információink nem csalnak már a tegnapi nappal túl is vagyunk. Európai megjelenésről egyelőre sajnos nincsenek információink. Bár tudomásunk van olyan hírekről is, hogy Európában Xbox 360 kizárólagosságot élvez majd az anyag, de erről hivatalos forrásból egyelőre nem értesültünk, így ez még most nekünk is zavaros. Amint konkrétumokat tudunk meg, azonnal közzé tesszük. Lássuk azt a nagy zúzást.

#tv#
#tv2#
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 14 napja

Basszus valaki mondjon már egy oldalt ahol lelehet tölteni a kosaras játékok!!!!!!!!!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja