NBA Baller Beats: Kosárlabdás Kinect sportjáték érkezik idén ősszel

2012. április 27.
1.7811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Majesco legfrissebb bejelentéseiből egy vadonatúj és rendkívül érdekes koncepciót feszegető videojátékról hullt le a lepel NBA Baller Beats címmel, a csapat ugyanis azt tervezi, hogy egy programon belül ötvözi a sport és a ritmusos mozgás örömeit.

Ez nagyjából annyit jelent, hogy táncolással, de legalábbis táncos és ritmusos mozdulatokkal kell helyt állnunk a kosárlabdapályán, ami nem csak elsőre, hanem másodikra is rendkívül szokatlan párosításnak tűnik.

A pályára lépve egyébiránt olyan előadók dalaira pattogtathatjuk majd a labdát, mint Kanye West, Run DMC, Tiesto vagy éppen Gorillaz, a legjobb pedig, hogy mindehhez a Majesco egy erőteljes Kinect támogatás integrálását tervezi.

Emiatt a televíziók képernyője előtt saját testünkkel táncolhatunk és labdázhatunk egyszerre, ami sokadszorra kimondva is kissé bugyuta koncepciónak tűnik.

Az NBA Baller Beats egyébiránt valamikor idén ősszel kerülhet a boltok polcaira, ám ennél bővebb információ egyelőre nem áll a rendelkezésünkre róla.
NBA Baller Beats címmel, a csapat ugyanis azt tervezi, hogy egy programon belül ötvözi a sport és a ritmusos mozgás örömeit.'>
nincs még hozzászólás

NBA Baller Beats
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja