NBA 2K18: Super Mario akár a Lakers-ben is kosarazhat?

2017. augusztus 07.
3.3981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részleteket osztott meg a rajongókkal az NBA 2K18 Nintendo Switch-re érkező változatáról a hivatalos japán Nintendo Store, ahonnan kiderült, hogy a játék NFC-támogatással érkezik, ezáltal amiibo-figuráinkat is felhasználhatjuk hozzá.

Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, azt a játék adatlapja egyelőre nem fejtette ki bővebben, de elég logikus lenne, ha a Nintendo ismert karakterei közül is a pályára állíthatnánk néhányat, így Mariót rögtön be is vágnánk a Lakers-be, Luigit pedig a Chicago Bulls-ba.

Természetesen egyelőre senki se élje bele magát mindebbe, hiszen jelenleg a hivatalos, hogy az NBA 2K18 amiibo-támogatással érkezik, de hogy a kis figurákkal mennyire nyúlhatunk majd bele a játékba, az egyelőre kérdéses. Legkésőbb szeptemberben azonban minden kiderül!
NBA 2K18 Nintendo Switch-re érkező változatáról a hivatalos japán Nintendo Store, ahonnan kiderült, hogy a játék NFC-támogatással érkezik, ezáltal amiibo-figuráinkat is felhasználhatjuk hozzá.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 9 napja

Nagyon gáz lenne, ha karakterként belekerülnének. Inkább csak kapjanak a játékosok Mario mezt, vagy valami hasonló, az is bőven sok.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 3 hónapja és 9 napja

Jajj istenem. röhögő smiley

válasz erre
NBA 2K18
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja