NBA 2K18: Super Mario akár a Lakers-ben is kosarazhat?

2017. augusztus 07.
2.9851
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részleteket osztott meg a rajongókkal az NBA 2K18 Nintendo Switch-re érkező változatáról a hivatalos japán Nintendo Store, ahonnan kiderült, hogy a játék NFC-támogatással érkezik, ezáltal amiibo-figuráinkat is felhasználhatjuk hozzá.
 

Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, azt a játék adatlapja egyelőre nem fejtette ki bővebben, de elég logikus lenne, ha a Nintendo ismert karakterei közül is a pályára állíthatnánk néhányat, így Mariót rögtön be is vágnánk a Lakers-be, Luigit pedig a Chicago Bulls-ba.

Természetesen egyelőre senki se élje bele magát mindebbe, hiszen jelenleg a hivatalos, hogy az NBA 2K18 amiibo-támogatással érkezik, de hogy a kis figurákkal mennyire nyúlhatunk majd bele a játékba, az egyelőre kérdéses. Legkésőbb szeptemberben azonban minden kiderül!
2 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyon gáz lenne, ha karakterként belekerülnének. Inkább csak kapjanak a játékosok Mario mezt, vagy valami hasonló, az is bőven sok.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Jajj istenem.

válasz erre
NBA 2K18
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

szattila profiljagery1113 profiljatotyak profiljaLaci721 profiljaVictorHUN profiljaGargameth profiljaMarduk profiljaPaint profiljaturatur profilja