Naughty Dog: PSP-s címen dolgozhatnak az Uncharted fejlesztői

2010. május 28.
2.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha van játék, amiért érdemes elgondolkozni egy PlayStation 3 vásárlásán, akkor az Uncharted-sorozat mindenképpen olyan, és aki csak távolról ismeri a szériát, erre a kijelentésre még az is nagy mosollyal helyesel.

Mivel az alkotás második epizódja lassan egy éve a boltokban pihen, lassan itt lenne az ideje egy folytatás bejelentésének, azonban nincs kizárva, hogy minderre egyelőre várnunk kell még, lévén a Naughty Dog egyik volt fejlesztője, bizonyos Ben Weston érdekes dolgokat tett közzé LinkedIn profilján.

Az úriemberről érdemes tudni, hogy a múltban nem csak az ICE Engine megalkotásában vett részt, hanem még az Uncharted: Drake's Fortune életútját is végigkövette, majd mielőtt csatlakozott volna a Rebellion csapatához - most következik az érdekesség - egy kizárólag PSP-re készülő akciójátékon dolgozott a Naughty Dog berkein belül. A cím nélküli rejtélyes projektről egyelőre nem is tudni többet, azonban ha visszaemlékezünk a brigád vezetőjének, Evan Wells-nek egyik tavalyi GDC-s nyilatkozatára, ahol arról beszélt egy interjúban, hogy szívesen látna PSP-n egy Uncharted epizódot, akkor erős a gyanúnk, illetve kiemelten reméljük, hogy erről van szó a háttérben. Ti mit szólnátok egy az E3 expón bejelentett PlayStation Portable-re készülő Uncharted-hez?
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 13 napja

Szerintem is de ahogy az a játékoknál szokot lenni, vagy előte vagy közte vagy valamikor játszódik az átirat lehetetlen PS3-ról PSP-re. Példa a God Of War PSP.

válasz erre

Shade

15 éve, 1 hónapja és 2 napja

Fúú!röhögő smiley Remélem lesz Uncharted psp-re! röhögő smiley Vagy a simákat csinálnák meg psp-re. röhögő smiley Na az nagyon komi lenne!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja