Naughty Bear: The Ring videó

2010. június 24.
2.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az 505 Games kiadó egy új videót tett közzé Naughty Bear kalandjairól, amely a The Ring elnevezést kapta.

A rövidfilm "A kör" című mozifilm alapján készült, ami nem meglepő, hiszen nem egy Walt Disney szerű mese játékról van szó, mivel egy pszichopata medve áll a mű középpontjában. A videó azt a jelenetet mutatja be, amikor a megnézi valaki a videót és Samara Morgen kijön a televízióból, hogy megölje az áldozatát. A mészárlás előtt egy héttel azonban telefonhívást kapnak a célszemélyek, miszerint hét napjuk van a halálukig.

A Naughty Bear videó ezt a jelenetet kiparodizálva dolgozza fel, ugyanis itt medvék a főszereplők. A maci megnézi a videót, majd csörög a telefonja és máris érkezik a gyilkos medve, aki félelmetes és rendkívül haragos, a célja pedig a mészárlás. A rövidfilm végén azonban kiderül, hogy mindez csak álom, pontosabban mondva rémálom. A medve felriad mély álmából, amikor a másik maci bejön a szobába és kikapcsolja a televíziót. A kiadó egy rémálom szériát készít, amelyben többféle horror filmet dolgoznak fel és parodizálnak ki, idáig a Jaws and Jason-t, a Blair Witch-t és az Alien-t készítették el.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 9 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaiPet profiljapityuska profiljabekdaniel profiljasony1515 profilja