Naughty Bear - Snap Happy : Júniusban érkezik a pszichopata medve

2010. április 30.
3.3271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az 505 games kiadó 2010 június 8-án egy felettébb érdekes produktumot ad ki Naughty Bear - Snap Happy címmel Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, melynek főszereplője egy kis plüssmackó, aki azonban a várakozásokkal ellentétben nem olyan aranyos és kedves brummogó mint Micimackó vagy Maci Laci, hanem sokkal inkább egy agresszív hajlamú, velejéig romlott, szocipata alkat, és mivel semmilyen módon nem képes kontrollálni az érzelmeit olyan dühkitöréseket produkál, hogy társai fejvesztve menekülnek mindent elsöprő haragja elől.

A történetünk kezdetén mackó úr rettentően megharagszik a barátaira, mivel ők nem hívják meg egyikük szülinapi bulijára, ezért a bosszúszomjas medve némi tépelődést követően elhatározta, hogy ezentúl amennyire csak tudja pokollá teszi majd minden ismerősének az életét akik jelenleg a Tökéletesség Szigetén élik boldog hétköznapjaikat.

Naughty Bear bőrébe bújva a játékosok minden olyan medvén, aki keresztezi az útjukat csúnya bosszút állhatnak, ehhez számtalan fegyver kés, hentes bárd, piszkavas, baseball ütő stb. áll rendelkezésükre, de a fizikai sérülések mellett a szoftver fejlesztői komoly hangsúlyt fektettek a különféle lelki gyötrelmeket okozó kínzó praktikák alkalmazására is, ezért a jó eredmények eléréséhez mindkét fenyítési módszert egymást kiegészítve érdemes alkalmazni.

Az egyes megfélemlítő akcióink során különböző szintű ijedtség-pontokat lehet jutalmul szerezni, melyeket később beválthatunk spéci fegyverekre és különleges kínzó eszközökre. A fő célunk az, hogy minél gátlástalanabb pszichopatává válva bebarangoljuk a sziget minden helyszínét, rémálommá változtatva néhai medve barátaink gondtalan életét.


Naughty Bear - Snap Happy : Júniusban érkezik a pszichopata medve - 2. képNaughty Bear - Snap Happy : Júniusban érkezik a pszichopata medve - 3. képNaughty Bear - Snap Happy : Júniusban érkezik a pszichopata medve - 4. képNaughty Bear - Snap Happy : Júniusban érkezik a pszichopata medve - 5. képNaughty Bear - Snap Happy : Júniusban érkezik a pszichopata medve - 6. kép

8 hozzászólás

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

biztos jó lesz de az amik ne csodálkozzanak hogy halomra lövik egymást az ámokfutók ha ilyen játékokat csinálnak

válasz erre

hellokitti

11 éve, 4 hónapja és 16 napja

Jaj,ne máár ! A plüssmacit miért kell ebbe belekeverni ? Hát ,ezeknek márt semmi se szent ? !

válasz erre

DNS

11 éve, 4 hónapja és 16 napja

Hol van már a régi TV-maci, akivel együtt feküdtek a gyerekek... Mármint átvitt értelemben
Amúgy nem is értem, PC-re miért nem jelenik meg, talán egy átlag PC nem bírná a sok vért?

válasz erre

Rain

11 éve, 4 hónapja és 16 napja

Füles mackó mond most néktek szép meséket gyereket...

válasz erre

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 16 napja

De durva a maciiiiiii!

válasz erre

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 16 napja

Ez nagyon király!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 4 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

valko2

11 éve, 4 hónapja és 17 napja

ÁÁÁ, ez teljesen nekem való. Pszichopata medve. Ekkora hülyeséget még nem hallottam.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja