Natalie Brooks: The Treasures of the Lost Kingdom: Próbáld ki a demonstrációs anyagot!

2008. december 23.
3.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kalandjátékok köreiben gyakran nem a legnevesebb és agyon-reklámozott játékok között keresgélve találjuk a legjobbakat, hanem sokszor mélyen, az ismeretlenben.

Ez a tendencia megfigyelhető a zeneiparban is, de ezt csak megjegyzésképpen. A Natalie Brooks - The Treasures of the Lost Kingdom címmel ellátott játékra nagyon is ráhúzható ez az állítás, hiszen nagyon keveset hallottunk róla, pedig mind megvalósításban, mind történetben teljes mértékig megállja a helyét társai között.

Ha esetleg nem hinnétek el, akkor bátran merem ajánlani a kipróbálható verziót, ami a teljes játék megjelenése után érkezett meg. A hír végén, a linkre való kattintás után szabadon tölthető, ha pedig netán nagyon megtetszene, a hivatalos oldalról némi dollár ellenében meg is vehető.

A történet főszereplője nem más, mint Natalie Brooks, akinek a bőrébe bújva, elveszett nagyapánk után kutakodhatunk. Utunk során rengeteg fejtörővel, mini-játékkal és érdekes történeti fordulatokkal találkozhatunk majd a 7 fejezetre osztott játékban. A grafikára úgy gondolom nem lehet panasz, de ha te is szeretnél erről meggyőződni, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a mellékelt linkre. Kalandjáték őrültek mindenképpen tegyenek vele egy próbát!

Natalie Brooks: The Treasures of the Lost Kingdom demó
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaTotosama profiljarDAVE profiljamarco profiljadarkomen profilja1000feri profilja