Nascar The Game 2011: Fejlesztői napló

2011. január 21.
3.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision Blizzard és az Eutechnyx brigádja közzétettek egy új rövidfilmet a Nascar The Game 2011 című autós versenyjátékról.

A videóban a fejlesztők adnak bővebb információt a programról, amelyben a feltuningolt verdák játsszák a fő szerepet. Az alkotásban izgalmas versenyek részesei lehetünk, valódi pilótákkal, autókkal, illetve csapatokkal találkozhatunk és a többi. A matéria előreláthatólag idén március végén fog megjelenni Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Nintendo Wii-re.

A produktum valósághű fizikai modellel rendelkezik, a törések, az ütközések és az egyéb mechanikai sérülések ki lesznek dolgozva a legapróbb részletekig. A késztermékben Nascar tapasztalati pontokat gyűjthetünk, amelyeket versenyekre, matricákra, szponzorokra és egyedi festésekre válthatunk be. A Nascar The Game 2011 a 2010-es és 2011-es Sprint Cup-ot is magába foglalja, továbbá egy 32 helyszínből álló versenynaptárat tartalmaz. Az alkotásban 22 pálya áll a rendelkezésünkre, a cél pedig az, hogy mi legyünk minden idők leggyorsabb és legjobb pilótái. A programban helyett kapott egy 16 fős online multiplayer mód, amely segítségével barátainkat, ismerőseinket is bevonhatjuk az őrült száguldozásba.

#tv#
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Kár hogy boxra mégsem jött!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja