Naruto: Ultimate Ninja Storm: Mozgásban a műremek

2008. április 18.
7.5361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tegnap estét egy szédületes Dragon Ball Z: Burst Limit videóval koronáztuk meg, a mait pedig stílszerűen a Naruto: Ultimate Ninja Storm-mal fogjuk.

Az exkluzív PlayStation 3 anime adaptációt is közel annyian várják világszerte remegő szájjal, mint Son Goku-ékat, ez nem is vitás. Túlzás nélkül állítható, hogy eme két széria meghatározó tulajdonságokkal bír, persze nem a konzolok világában, sokkal inkább az animék nem kevésbé izgalmas univerzumában.

Korábban már beszámoltunk minden jelenleg birtokunkban lévő információról, ami sajnálatos módon a Namco Bandai hanyagsága okán azóta sem gyarapodott, de gazdagabbak lettünk egy bombasztikus videóval, ami esetenként többet mondhat ezer szónál. Akit nem érint meg az anime rövid történeti áttekintése, az máris ugorhat három szinttel lejjebb a videóért.

Naruto Uzumaki kalandjai még frissnek számítanak, természetesen ez abszolút relatív, ám ha a Dragon Ball, vagy Yu Yu Hakusho klasszikusok korához mérjük, akkor mindenképp forró az anyag, hiszen 2002 október 3.-án került először adásba japánban a TV Tokyo és az Animax műholdas csatornákon. A sorozat jelenleg is teljes sebességgel száguld végzete felé.

Kedvenc, nagyszájú, hiperaktív ninja tanoncunk amerikában 2005 szeptember 10.-én debütált a Cartoon Network Toonami műsorblokkjában, majd a brit csatornák is átvették a sorozat vetítésének jogát, ahol a Jetix tűzte műsorra 2006 július 22.-étől. Naruto is, mint a legtöbb anime széria, először manga (japán képregény) formájában látott napvilágot. Azt hiszem kellően kiokosodtunk, mehetünk mi is nézelődni.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Naruto-val kapcsolatos korábbi híreink:

Naruto: Ultimate Ninja 3
Naruto: Ultimate Ninja Storm
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja

gzk78lu,.t]mzhtgtf4q3zu6ik7uziluéi-plé

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 21 napja

Jaj de jo hogy megjelent ez is ,de a PC-n is jo?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Turus profiljagery1113 profilja