Naruto: Ultimate Ninja Storm: Gameplay action

2008. július 02.
11.5121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Namco Bandai-nak a legnagyobb tiszteletem! Talán ők az egyetlenek a rengeteg neves kiadó/fejlesztő közül, akik rendszeresen jelentkeznek látnivalókkal.

Gondoljunk csak vissza az elmúlt hónapokra. Soul Calibur IV, Dragon Ball Z: Burst Limit és Naruto galériák, videók sokaságában fulldokoltunk, pedig amit kiraktunk, az csak töredéke annak, amit egyszerűen nem volt időnk, energiánk és néha szívünk sem megjelentetni. A lényegről lemaradni, ahogy eddig, a továbbiakban sem fogtok.

Igyekeztünk figyelmesen szelektálni a ránk ömlő tonnányi Namco Bandai anyag között, úgy érzem, hogy sikerült minden említésre méltót bemutatnunk Nektek, semmi lényegesről sem vagytok lemaradva. Kivétel ez alól a Tekken 6, amit gyakorlatilag úgy dugdosnak, mintha szégyellnék az alkotásukat. Bizonyára jó okuk van rá, nem a silány minősége miatt takargatják el előlünk. A Naruto: Ultimate Ninja Storm viszont újból kiáll a nagyközönség elé és büszkén mutatja meg magát ismét a kíváncsi szemeknek.

A vagonnyi kép után most élesben vehetjük szemügyre a PlayStation 3 exkluzív püföldét, amely az idei karácsonyfa alatt, ajándék gyanánt is kiválóan helyt állhat majd. Ezzel a megjelenésére céloztam természetesen, nem holiday szezonos vásárlási tanácsadásra vetemedtem öreg fejjel. A Naruto: Ultimate Ninja Storm idén novemberben kerülhet a polcokra, ebben nem történt változás, újdonságról nem tudunk beszámolni, a videó viszont kárpótolhatja a kiéhezett rajongókat. Csak klikk a play-re!

#tv#
37 hozzászólás

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 7 napja

Bakker, ez a játék maga??? Be kell újítanom egy PS3-ast.

válasz erre
1234a(z) 4 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja