Naruto: The Broken Bond: UbiSoft bejelentés (Screenshot Update)

2008. július 16.
7.2201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft tegnap bejlentette hivatalos minőségben, hogy idén télen érkezik az Xbox 360 exkluzív Naruto: The Broken Bond (korábban Naruto 2: Broken Bond), amely a korábbi, Naruto: Rise Of A Ninja epizód folytatása lesz.

Az első információk szerint ez a felvonás, a PlayStation 3 exkluzív Naruto: Ultimat Ninja Storm-hoz hasonlóan, egy sima árkádos püfölde lett volna, de szerencsére erről szó sincs. A Naruto: The Broken Bond egy epikus kaland lesz, amilyennek a legtöbb rajongó várta.

A játék egy nyitott Naruto univerzumban fog játszódni, amelyben az anime sorozatból megismert karakterek sokasága is visszaköszön majd. A játékba implementálnak egy online multiplayer szekciót, hogy az Xbox LIVE-on keresztül meg tudjunk mérkőzni a bajnokságokon a többi játékossal/felhasználóval. Sok kő hullott most le a rajongói szívekről, hiszen korábban úgy tudtuk, hogy ez sem lesz több, mint egy mezei csépelde, az előzetes információk viszont valótlannak bizonyultak, az E3-on fény derült a produktum igazi kilétére.

A történetről néhány szóban: A falu ellensége, Orochimaru, kihasználja a helyzetet és meggyőzi Sasuke-t, hogy hagyja ott a barátait és faluját, hogy csatlakozzanak a gonosz klánjához és erőteljesebbé váljanak. Naruto-nak és ninja barátainak fel kell kutatnia, majd meg kell mentenie a tévúton járó Sasuke-t. A játék idén karácsonyra már a boltok polcain pihen majd, kizárólag a redmondiak konzoljára. Egy kis betekintés, előjáték...


Naruto: The Broken Bond: UbiSoft bejelentés (Screenshot Update) - 2. kép


Naruto: The Broken Bond: UbiSoft bejelentés (Screenshot Update) - 3. kép


Naruto: The Broken Bond: UbiSoft bejelentés (Screenshot Update) - 4. kép


Naruto: The Broken Bond: UbiSoft bejelentés (Screenshot Update) - 5. képAmint befut az első trailer, azt itt keressétek, miután a címben megjelenik a Videó Update felirat.
9 hozzászólás

MrBuldika

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

nekemis megvan mind a 2 része am nekem a rise of a ninja meg a broken bond jobban bejön mint pl az ultimate ninják sorozata azok inkább a verekedésről szólnak benne meg sokkal több a mászkálás gyüjtögetés szal nekem ez jobban bejön

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 27 napja

nekem meg van xbox 360-on

válasz erre

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 15 napja

Nekem megvan ps2 meg win meg psp

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

király karácsonyra kapok Xbox 360 arcedet és ez lesz az elsö játék amit meg veszek

válasz erre

FutuRetrO

12 éve, 5 napja

Olvasd el kérlek a hírt figyelmesen és megleled a választ. Egyébként hány Naruto játékot tudnál felsorolni ami kijött PC-re? Én egyet sem találtam.

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 napja

És pc re nem jön ki a játék fiuk?
mert a googleon azt irták h kijön de néztem mindenhol de én nem láttam légyszi írjátok majd meg thx

válasz erre

Vendég

12 éve, 15 napja

x box 360 on lesz aí legszeb gerófja

válasz erre

Vendég

12 éve, 17 napja

Ps3-é jobb ps2-nek is szebb a grafikája főleg a modelleknek ps2 narutimate accel2-nek.

válasz erre

Rambo

12 éve, 17 napja

Hát nem is tudom. Grafika egy erős közepes, a sztori pedig ugyanaz, mint az Ulitamte Ninja Storm-ban, csak míg itt a Rise of Ninja-t folytatja (Rise of Ninja a 90-es epizódig vezette fel a történetet) addig az Ultimate Ninja Storm-ban 1-135-ig (tehát a teljes első évadot, a fő szál szerint) játszhatjuk végig. A harc pedig ugyanolyan, mint a Rise of Ninja-ban. Kissé csalódott vagyok ezzel, de úgyis PS3-mat vettem és az Ultimate Ninja Storm közrejátszott ebben.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja