Napvilágot látott az Alien Arena új verziója

2010. augusztus 01.
2.3241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Bár a játékosvilág tekintélyes hányada csak azokat az alkotásokat ismeri, tartja szem előtt, amelyek nagy kiadók műhelyeiben készülnek, így szinte nap nap után lehetőségük van felbukkanni a médiában.

Nevezhetjük ezeket AAA kategóriás produktumoknak is, mivel ezek azok, amelyek sokszor irdatlan pénzekből készülnek, és céljuk elsősorban a profittermelés, a szórakoztatás pedig csak ezután következik a sorban. A videojátékok nagy része nem ebbe a kategóriába tartozik. Százával-ezrével készülnek az amatőr csapatok által összerakott, ingyenesen hozzáférhető produktumok, amelyek közül azonban csak a legjobbak képesek kiemelkedni, szélesebb körben ismertté válni.

Az Alien Arena is egy ezek közül. A COR Entertainment 2004-ben adta az 1.0-s verziószámú változatot, amely oly mértékben elnyerte az emberek szimpátiáját, hogy most, 6 évvel később, már a 7.45-ös verziónál jár a játék. Az Alien Arena egy multiplayer-orientált FPS, amely a pörgős deathmatch partik kedvelőit célozza meg, és a Quake 3 forráskódjára épül. Ennek megfelelően elsősorban a Quake, Doom és az Unreal Tournament szoftverekhez lehet hasonlítani. A fejlesztők retró, 50-es évekbeli hangulatú sci-fi környezetet álmodtak meg, amely remekül szinkronizál a végeláthatatlan akciózással. Az új verzió a csontváz alapú karaktermodellekben, az árnyékolásban, a fények használatában és renderelésben lépett előre. Akit érdekel a játék, a hivatalos honlapjáról tudja letölteni, Windows mellett Linuxra és Macre is.

Napvilágot látott az Alien Arena új verziója - 2. kép


Napvilágot látott az Alien Arena új verziója - 3. kép


Napvilágot látott az Alien Arena új verziója - 4. kép


Napvilágot látott az Alien Arena új verziója - 5. kép


1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

ez nagy játék volt elég sokat játszottam vele röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja