Nappalinkba költöztetné a szórakozást az Equiso

2014. március 27.
1.5011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok és táblagépek egyre több felhasználónál kerülnek elő, amikor a kikapcsolódáson van a sor, hiszen a hardveres erősödés a játékélmény javulását is magával hozta.

Számos próbálkozást láttunk már arra, hogy valamilyen módon a televíziónkat is bevegyük a körbe, így pedig tulajdonképpen a klasszikus konzol fogalmát vegyük elő a mobiltelefonok, illetve táblagépek esetében is. Az Equiso legújabb ötlete, az Equiso Play is egy ilyen eszköz lenne, melyet az Android és az iOS felhasználók is élvezhetnének.

Az eszköz felkerült a Kickstarter oldalára, ahol 250 000 dollárt szeretnének összegyűjteni. Hardveres téren nyolcmagos processzorról, 1GB memóriáról és 8GB-os tárhelyről szólnak az információk, de természetesen a WiFi, kártyaolvasó és HDMI csatlakozó hármas sem hiányozhat egy ilyen eszközből. Az Apple készülékek AirPlay-en, míg az androidos eszközök Miracast-on keresztül lennének kapcsolatban az eszközzel. A termék árát 99 dollára lőnék be, de érkezne egy Elite változat is, mely 2GB memóriát és 16GB-os tárhelyet kapna.
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 11 hónapja és 7 napja

Nálam kimarad, nincs nappali röhögő smiley

válasz erre

kylx

10 éve, 11 hónapja és 7 napja

már várom azt az időszakot, amikor annyira ért mindenki ezekhez a telókhoz, hogy kis buherálással pár giga (vagy terra röhögő smiley ) memóriát hozzácsapjunk mosolygó smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 11 hónapja és 7 napja

1Gb ram kicst kevés a 8mag fényében meglepett smiley

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 11 hónapja és 7 napja

A 100 dolláros ár elég szerénynek hangzik, simán megfizethető.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja