Napoleon: Total War: Launch trailer

2010. február 25.
3.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik, hogy a Creative Assembly brigádja, a Sega vezetésével sikeresen beállt az évenkénti egy Total War epizód elkészítésére, hiszen a holnapi napon, vagyis pénteken már érkezik is a Bonaparte Napóleon életét, de elsősorban nagyobb küzdelmeit felvonultató legújabb epizód, amely elkészülésének örömére megkapta saját launch trailerét, hogy kicsit összefoglalja számunkra mindazt, amit az idők folyamán megtudtunk a legújabb epizódról, de prezentáló szerepe sem elhanyagolható neki, lévén az ifjoncok is kellő ismereteket nyerhetnek belőle.

A programról ugyanakkor érdemes tudni, hogy Napóleon mellett és ellen is megmutathatjuk tudásunkat, az óriási harcokban és csatákban pedig csak a legnagyobb stratégák érvényesülhetnek majd, és bár nem a veszteségek lesznek a legnagyobb szívfájdalmaink, hogy átírjuk a történelmet, komoly véráldozatokra lesz szükségünk.

A történelem vérrel írt sorait felelevenítő kampány mellett természetesen többjátékos ütközetekre is lehetőségünk lesz, amely tovább növeli a program értékét. Az első kritikák alapján a Napoleon: Total War egy újabb kiváló darabja lett a sorozatnak, alighanem a legjobb, elkészültével pedig várjuk, hogy merre folytatják tovább az illetékesek. Második világháború esetleg?

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja