Napokon belül többet is megtudunk a Controlról, a Remedy új játékáról

2018. október 01.
4.9311
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mostanában nem hallottunk túl sok újdonságot a Remedy következő projektje, a Control kapcsán, viszont most úgy fest, hogy végre valahára többet is megtudunk hamarosan a játékról, hovatovább már napokon belül okosabbak leszünk.

Ezen a héten kerül megrendezésre ugyanis a New York Comic Con, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, szépen lassan lerántják a leplet a résztvevőkről, természetesen a Remedy is ott lesz, akik egy konkrét panelt szentelnek a Controlnak, melyet egészen stílusosan "A New York Mystery: Meet the Cast of Control"-nak neveztek el.

Néhány stábtag egészen biztosan felbukkan majd, remélhetőleg Sam Lake is tiszteletét teszi, de persze ami minket a legjobban érdekel, hogy várhatólag új gameplay felvételeken is mutogatják majd a cuccot október 5-én, helyi idő szerint 12:30-kor. Alig várjuk!
6 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 6 napja

Nekem csak az a kérdésem, hogy miért nincs végre egy eredeti játékötletük. Ez totál az előző címük kopija, csak pepitában.

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 1 hete

Akkor várunk egy kicsit.
Remélem minél előbb.

válasz erre

Vidoros

7 hónapja, 1 hete

Várós!

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete

Na ezt nézni fogom!

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 1 hete

Ó de király, nagyon érdekel ez a game.

válasz erre

Hentes

7 hónapja, 1 hete

Nagyon kíváncsi vagyok rá.

válasz erre
Control
18.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
Comic Con 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljarDAVE profiljaGargameth profiljaReichert Viktor profiljaitalianman profiljaImperator profiljaManiac profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja