Napokon belül jön a Gris PS4-re is

2019. november 22.
4.6241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha téged is lenyűgözött tavaly a Gris a megjelenésekor, azonban nem vonzott a gondolat, hogy mobilon, PC-n vagy Nintendo Switch-en játssz vele, akkor jó hírünk van, merthogy nem kell már sokat várni a PS4-es átiratra.

A Nomada Studio által összerakott, gyönyörűséges rajzokkal megspékelt alkotás kapcsán ugyanis bejelentették, hogy érkezik a jövő héten PlayStation 4-re, egészen konkrétan november 26-án. Egy Gris-emotional-journey-on-ps4-november-26/' target='_blank' rel='nofollow'>blogposztban elmondták, hogy több mint 5000 elemet újraterveztek annak érdekében, hogy grafikailag minden igényt kielégítsen azok számára, akik PS4 Prón, 4K tévén játszanak.

Mindezek ellenére mégsem nevezik remasternek, holott még az ígéret szerint számos javítást is tartalmazni fog a szóban forgó port, ráadásképp a PS4-es variánsba kerül egy olyan tényező, amivel leróják a tiszteletüket egy bizonyos játék előtt, ami inspirálta a Gris-t is - magunk között szólva, ez nagy valószínűséggel a Journey lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mordorer

2 hete és 3 napja

Azta ez nagyon jó dolog lehet.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 3 napja

Érdekes játék, eddig még nem is hallottam róla.

válasz erre
Gris
5.199 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljamarco profiljaTuttu13 profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaNeurotic profiljaGargameth profiljaMarduk profilja1000feri profilja