Napokon belül debütál a dokumentumfilm a Tony Hawk's Pro Skater játékszériáról

2020. február 24.
3.1821
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Talán senkinek nem kell ecsetelni, hogy mennyire zseniális volt anno a Tony Hawk's Pro Skater széria, sokunk fiatalságában kardinális szerepet játszott a gördeszkás őrület, hamarosan pedig kapunk ennek kapcsán egy igazi nosztalgiabombát.

A kaliforniai Mammoth Film Festivalon fog debütálni a Pretending I'm a Superman című dokumentumfilm, mely a szóban forgó játékszériát hivatott tüzetesebben górcső alá venni, lévén a Tony Hawk nevével fémjelzett franchise óriási szerepet játszott a gördeszkázás népszerűsítésében.

A játék egykori producere hozta tető alá a projektet, Ralph D'Amato, aki Ludvig Gur társaságában készítette el a dokumentumfilmet az első vetítés pedig február 29-én esedékes. A film egy sor interjút vonultat fel Hawkkal és más gördeszkás úttörőkkel, köztük Rodney Mullennel, Steve Caballeroval és Chad Muskaval. Hawk és Mullen egyaránt csatlakoznak a filmkészítőkhöz a vetítést követő panelbeszélgetés során.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor fogják publikálni az anyagot, hogy bárki megnézhesse, remélhetőleg erre sem kell sokat várni.

1 hozzászólás

Eltohn

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Annyira azért nem volt nagy játék, hogy doksi legyen belőle.

válasz erre
Tony Hawk's Pro Skater 5
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaImperator profiljagery1113 profilja