Napi beteg: Snoop Doggnak Xbox Series X-es hűtőszekrénye van

2020. október 24.
25.2051
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Snoop Dogg nem elég, hogy minden idők egyik legjobb és legmenőbb gengszterrappere, de ezenfelül igazi rocksztár életmódot is folytat, amiért nem lehet nem imádni, az meg különösen nagy menőség, hogy a videojátékos témákban is otthon van.
Advertisement

A mostani húzása viszont egyszerre beteg és lenyűgöző, hiszen a nyugati parti rapper közzétett egy mostanra már törölt videót az Instagramján, amin láthatjuk a hűtőszekrényét - csakhogy a hűtőszekrény éppenséggel egy Xbox Series X konzol dizájnját viseli magán.

Maga a hűtő fel van töltve minden jósággal, a két abszolút győztes viszont az Xboxos torta, valamint a hűtőben tárolt Xboxos nyakláncok. Van egy teória rá, hogy miért törölte a videót végül, ugyanis emberünk a videó végén kimondja azt, hogy "It's In the Game", ami ugyebár az Electronic Arts szlogenje, és semmi köze a Microsofthoz - vélhetően jeleztek neki a redmondiak, hogy ebben a formában nem maradhat fent a videó.

Szerintünk azonban sokkal nagyobb az esélye annak, hogy olyan videót osztott meg (véletlenül vagy szándékosan, döntse el mindenki maga), amit még nem lett volna szabad, hiszen szemlátomást egy készülő reklámról van szó.

Advertisement
6 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Így már nem fog akkorát ütni, bármilyen reklám is lesz. Nem értem miért olyan nehéz tartani a pofáját mindenkinek.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 3 hete

De gáz.

válasz erre

zender

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon kemény.

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Óriási figura!

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez de nagy.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ügyes.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

VaPe profiljaWickedSick profilja