Nálunk is befutott a HTC U11

2017. május 30.
4.4471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Alig néhány napja mutatkozott be a nagyvilág előtt a HTC első idei csúcsmobilja, a vállalat hazai illetékesei megtarották a saját kis bemutatójukat, melyen végre kézbe is vehettük a valódi innovációval hirdetett készüléket.

Az 5,5 hüvelykes Quad HD (2560 x 1440 pixel) kijelző alatt az egész világon 4GB RAM és egy Snapdragon 835-ös lapka lapul, miközben a villmágyors UFS 2.1-es memóriából 64GB jut, amit akár bővíteni is lehet. A hátsó kamera papíron nem hozott nagy újítást , de a 12 megapixeles, f/1,7-es szenzort a DxOMark mobilfotós szakoldal a legjobbnak választotta. A fotók mellett persze 4K-s videók rözgítésére is alkalmas, de az igazi újdonság még hátravan.

Nálunk is befutott a HTC U11 - 2. kép

A készülék oldalaira gyakorolt nyomás érzékelése, vagyis az Edge Sense funkció ugyanis nem mindennapi, célja pedig az, hogy a felhasználók többféle kombinációval a számukra legfontosabb appokat a kijelző megérintése nélkül is el tudják indítani. Az IP67-es vízállóságot már illett elérni, a BoomSound Hi-Fi technológiára pedig joggal lehetnek büszkék, hiszen tényleg minden szögből nagyon jól szól a készülék.
5 hozzászólás

totyak

3 éve, 1 hónapja és 8 napja

Az Edge Sense értelmét nem látom. Kb. 5 másodperc bármelyik programot elindítani a saját ikonjával. Ezzel a nyomkodós megoldással sem lesz gyorsabb.

válasz erre

zender

3 éve, 1 hónapja és 8 napja

Nem sok káva van rajta. Szép.

válasz erre

marco

3 éve, 1 hónapja és 9 napja

Direktor írta:
Boomsound és Edge Sense nagyon érdekel, remélem lesz teszt!
Androgeeken biztosan, itt majd meglátjuk.

válasz erre

Direktor

3 éve, 1 hónapja és 9 napja

Boomsound és Edge Sense nagyon érdekel, remélem lesz teszt!

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 1 hónapja és 9 napja

A forma a szokásos de ez az oldaltapicskolás érdekesen hangzik!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaImperator profiljarDAVE profiljaMarduk profiljasony1515 profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljaSándorkolbász profilja