Nail d: Launch trailer

2010. november 25.
2.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Deep Silver GMBH kiadó hivatalosan is közzétett egy új videót a felhasználók számára a tengerentúlon hamarosan debütáló Nail'd című quados, cross motoros versenyjátékáról.

A pörgős, látványos felvétel segítségével betekintést nyerhetünk a játékmenetbe, amely láttán igencsak megugrik az ember adrenalin szintje. Ha minden a cég tervei szerint alakul, akkor a produktum Európában 2011 januárjában fog megjelenni, de legrosszabb esetben is februárban már biztosan a boltok polcaira kerül.

A Techland műhelyében készülő alkotásban a terep rally versenyek forgatagába vethetjük majd bele magunkat, ahol igazi embert próbáló körülmények között bizonyíthatjuk be versenytársainknak, hogy mi vagyunk a legjobb sofőrök. A programban nem muszáj betartanunk a pályákon a hagyományos útvonalat, hanem választhatunk magunknak alternatív lehetőségeket is, ebben nagy segítségünkre lesz a monitoron lévő kijelző, amelyen minden szükséges információt láthatunk, továbbá azt is, hogy milyen messze vagyunk éppen a célvonaltól. A játékban részt vehetünk egy-egy szimpla futamon, de akár kiépíthetjük saját profi versenyzői karrierünket is.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások