Nail d: Environments trailer

2010. október 07.
4.4821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk az extrém technika sportok szerelmesei számára, ugyanis a Deep Silver GMBH kiadó nemrégiben bejelentette, hogy a Nail'd névre keresztelt quados, cross motoros versenyjátékát még idén a piacra dobja az tengerentúlon november 30-ai dátummal és ha minden a cég eredeti tervei szerint alakul, akkor a matéria 2011-ben az év elején a hazai boltok polcaira is felkerül.

Hogy a produktum megjelenéséig is belekóstolhassunk a szoftver nyújtotta féktelen, őrült száguldás atmoszférájába, kaptunk egy rendkívül látványos, adrenalin szint növelő videót.

A felvételből már pár másodperc alatt leszűrhető, hogy mire számíthatunk, ha a Techland fejlesztésében készülő alkotás mellett tesszük le a voksunkat. A mintegy másfél percnyi rövid filmet végignézve könnyen leszűrhető az a megállapítás, hogy a fejlesztők mindent bevetettek, hogy maximálisan kihasználhassák a jól bevált Chrome-Enginge motorban rejlő lehetőségeket és dicsértükre legyen mondva, hogy az igencsak extrém verseny szituációk kivitelezése mellett bőségesen merítettek a valódi futamok világának élethelyzeteiből is.

#tv#
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 20 napja

Talán még nem is találkoztam életemben quados játékkal. Nem mondom, hogy nincs, de én nem találkoztam vele.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja