Nagy teljesítményű HP noteszgép szórakoztatáshoz, játékhoz

2007. november 04.
2.0851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Hewlett-Packard bevezette a nagy teljesítményű HP Pavilion HDX Entertainment Notebook PC-t, amelyet szórakoztatáshoz és játékhoz terveztek.

Ez a masina azonban nem olcsó, meg kell fizetni a nagy teljesítményt és bővíthetőséget, amit jelez, jelez, hogy a noteszgép induló ára 2999,99 dollár, ami ma nagyon magasnak számít. Egy, a gyártó által ajánlott jól használható konfiguráció 3964,98 dollárba kerül. A ?cinema? szélesvásznú HDX sorozat, új márkanév a nagy teljesítményű noteszgép PC osztályban, amely nagy fényerejű 20,1 hüvelykes LCD képernyőt használ és súlya 6,8 kg.

Az új HDX noteszgép a Genuine Windows Vista Ultimate operációs rendszer felügyelete alatt fut, amely az új szoftver legátfogóbb változata és minden digitális szórakoztató jellemzőt tartalmaz. A ?HP Pavilion HDX Entertainment Notebook PC? előre telepített genuine Windows Vista Ultimate operációs rendszerrel kerül forgalomba.

A HP Pavilion HDX sorozat kétmagos, nagy teljesítményű, energiatakarékos Intel mikroprocesszoron alapul, amely több feladat egyidejű végrehajtásának növelt képességével rendelkezik és 64 bit engedélyezett. A HDX noteszgép a nagy teljesítmény érdekében 2 GB memóriával kerül forgalomba. Azonban ez a kapacitás a végső teljesítményhez 4 GB-ig bővíthető.

A felhasználónak nem szükséges emlékezetében tartani akár több jelszót is, mivel a masina integrált ujjlenyomat-olvasót tartalmaz, amely azonosítja a gép ?gazdáját?. Ha több személy használ egy számítógépet, mindegyik az ujjlenyomat-olvasón keresztül juthat be a rendszerbe.

A HDX noteszgépek kivételes grafikus teljesítményét az ATI Mobility Radeon HD2600 XT grafikus kártya biztosítja, amely támogatja a DirectX 10 grafikát és a 3D játékokat. Az ATI HyperMemory memóriafelügyelet technológia 512 MB memóriát támogat a képek szuperminőségű megjelenítéséhez. A terjedelmes, 20,1 hüvelykes WSXGA+ ?kétlámpás? ?Ultra BrightView? szélesvásznú képernyő kiváló minőségben képes megjeleníteni a HD videókat és játékokat.

A HP HDX noteszgép a legjobb hangminőséghez Lansing hangszórókat és mélysugárzót tartalmaz. Az integrált erősítő 20 W kimenő teljesítményt szolgáltat és külső hangszórókat is támogat, amelyekkel térhatású hangot produkál. Mindezeken túl a masina HD DVD-ROM meghajtót, integrált hibrid tv-vevőt is tartalmaz. A HP a HDX noteszgép sorozatot az alkalmazási szoftverek és eszközök széles választékával szállítja.

A HP HDX noteszgép (csúcsmodell) Intel Core 2 Extreme X7900 (2,8 GHz, 4 MB L2, 800 MHz FSB) mikroprocesszort, 20,1 hüvelykes WUXGA (1920x1200 képpontfelbontás), 4 GB DDR2 rendszermemóriát, 256 MB ATI Mobility Radeon HD 2600 grafikus kártyát, Intel PRO/Wireless 4965 vezeték nélküli hálózat modult (Bluetooth is), 500 GB (250 GBx2) 5400RPM SATA dual merevlemezes meghajtót, LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW meghajtót, integrált HP HDTV hibrid tv-vevőt, 4 Altec Lansing hangszórót, ?HP Triple Bass Reflex? mélysugárzót, 9 cellás Li-Ion telepet és Extra 9 cellás Li-Ion telepet tartalmaz.
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 9 napja

Én már láttam nagyon állat!
Csak egy kicsit nehéz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja