Nagyszerű játékok széles választékával indítja az évet az Xbox 360 konzol

2011. február 26.
3.3611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Xbox 360 konzol tavalyi eredményes és megjelenésekben gazdag évét nemcsak megismételjük, hanem reményeink szerint túl is szárnyaljuk.

Megjelent a Kinect szenzor, hazánkban is elérhetővé vált az Xbox Live szolgáltatás és bemutatkozott a konzol új 4 és 250 GB-os modellje. Olyan Xbox 360-exkluzív játékok jelentek meg mint az Alan Wake, a Halo: Reach, a Fable 3 vagy a Crackdown 2. És ezt még lehet fokozni, hiszen idén még nagyobb sebességre kapcsolunk. Íme a 2011-es év első fontosabb megjelenéseinek listája és ne feledjétek ez még csak a kezdet hiszen számos termékbejelentést tartogatunk még az év második felére is!

Gears of War 3 (Epic Games) - A szeptember 20-án megjelenő Gears of War 3 című játék multiplayer bétája április közepétől várja a sorozat rajongóit. A béta során bemutatkozik három új multiplayer játékmód és négy új pálya. A rajongók saját maguk dönthetik el, hogy mely pályákat szeretnék viszontlátni a bétában és ehhez nem kell más tenniük mint csatlakozni, majd szavazni a játék Facebook oldalán (facebook.com/gearsofwar). A szavazás a mai napon kezdődik és február 28-ig tart.

Halo: Reach Defiant Map Pack (Certain Affinity, 343 Industries) - A legendás Halo univerzum március 15-én tovább bővül, hiszen március 15-től elérhető lesz a Halo: Reach Defiant Map Pack címet viselő kiegészítő csomag. A három új helyszínen (Condemned, Highlands és Unearthed) folytatódhat a Reach bolygóért vívott ádáz küzdelem a már jól ismert Firefight és a többi játékmódban. A pályacsomag 800 Microsoft Pontért lesz megvásárolható az Xbox LIVE-on.

Fable III? Traitor's Keep game add-on (Lionhead Studios) - A Fable rajongóknak biztosan jól indul a március, hiszen elsején már le is tölthetik az új kalandokat tartalmazó Traitor's Keep című kiegészítőt. A Ravenscar Keep, Clockwork Island és a Godwin Estate helyszíneken új feladatok és szereplők várják a rajongókat. A pályacsomag 560 Microsoft Pontért lesz megvásárolható az Xbox Live-on.

Crysis 2 3D (Crytek, Electronic Arts) - Akár HD akár 3D-s televíziókról beszélünk a Crysis lenyűgöző képi világa minden bizonnyal ámulatba ejti a játékosokat, miközben a földönkívüliek által megszállt New Yorkban vívják harcukat. A 12 szereplős multiplayer, hat különféle játékmódot tartogat az Xbox Live játékosok számára. A Crysis 2 Magyarországon március 25-én kerül az üzletek polcaira.

SHIFT 2: UNLEASHED (Slightly Mad Studios, Electronic Arts) - a Need for Speed sorozat tizenhetedik része számos újdonsággal várja a benzingőz szerelmeseit. Éjszakai versenyek, sisak kamera nézet, az autók törésmodellje mind az élethű versenyzést szolgálják. Az április 1-jén megjelenő játék új többjátékos módja az Autolog technológiának köszönhetően valódi közösségi élménnyé varázsolja a száguldást, hiszen a játékosok megoszthatják egymással profiljukat, eredményeiket, képeiket és videóikat is. Az Xbox Live 30 milliós közössége a rajtvonalra áll és kezdődhet a verseny.

Child of Eden (Q Entertainment/Ubisoft) - A tavalyi E3 kiállításon több díjat is elnyert játék megálmodója Tetsuya Mizuguchi egy semmihez sem fogható élményt ígér a Kinect tulajdonosoknak. A Child of Eden-ben ránk váró zenére történő szinkronizált mozgás és az egyedülálló vizuális körítés újdonságot jelent mind a Kinect, mind a lövöldözős játékok világában.

Assassin's Creed: Brotherhood The Da Vinci Disappearance game add-on (Ubisoft) - Az ACB-hez készült kiegészítő a Borgia klán bukását követően játszódik. Ezio feladata lesz megmenteni barátját Leonardo Da Vinci-t egy titokzatos szektától. A történeti szál mellett új többjátékos helyszínt, négy új karaktert és két új játékmódot is kapunk a fejlesztők ígéretei szerint.

Fable III for Windows (Lionhead Studios) - A klasszikus Fable sorozat harmadik része május 17-én visszatér a PC-kre! Bár a konzoltulajdonosok előbb kapták meg a játékot mint PC-s társaik, de azért újdonságokban nem lesz hiány. Az izgalmas albioni kalandok mellett az NVIDIA technológiának köszönhetően 3D-s megjelenítést valamint a csak PC-n elérhető hardcore nehézségi fokozatot is élvezhetik a játékosok. Azokban az országokban ahol már elérhető a Windows Phone7 Xbox Live Marketplace szolgáltatás - Magyarországon jelenleg még nem elérhető - a játékosok letölthetik telefonjaikra a Fable Coin Golf című minijátékot is. A telefonos játék során megkeresett aranypénzeket és a három elérhető új fegyvert a játékosok később felhasználhatják a Fable 3 Xbox 360-as vagy PC-s változatában is.

Age of Empires Online for Windows (Gas Powered Games) - Bemutatkozik a jól ismert RTS (valósidejű stratégia) legújabb generációja. Az Age of Empires egy élő, folyamatosan változó online világba invitálja a játékosokat. Az ingyenes játékmód sokszínűsége és a fizetős tartalmak széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki a lehetőségeihez mérten vegye igénybe a játékot.

Torchlight (Runic/Microsoft Game Studios) - A PC-n már több mint 800,000 példányos eladásokkal büszkélkedő Torchlight immáron elérhető az Xbox Live felhasználók számára is. A konzolra átírt változat egy a kontrollerrel is egyszerűen irányítható felülnézetes szerepjáték számtalan kalandos küldetéssel. Karaktered mellé egy új kísérőállatot is kaphatsz valamint lehetőséged nyílik ajándéktárgyakat küldeni Xbox Live-on keresztül a barátaidnak. A játék március 9-én jelenik meg és 1200 Microsoft pontért lesz megvásárolható.

Beyond Good & Evil HD (Ubisoft) - Lépj be a Beyond Good & Evil HD futurisztikus világába az Xbox Live-on! 2435-öt írunk ahol semmi sem az aminek látszik és az igazság felfedezése az egyetlen mód, hogy véget vess a zsarnokságnak. Egy Jade nevű kíváncsi riportert irányítva kell hol lopakodva, hol nyers erőt használva, hol rejtvényeket megoldva győzedelmeskedni az elnyomó hatalommal szemben. A játék március 2-án jelenik meg és 800 Microsoft pontért lesz megvásárolható.
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 18 napja

ez úgy konkrétan siralmas.

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 19 napja

Exkluzív cím nem sok van!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 19 napja

Sovány bizony.mosolygó smiley

válasz erre

Ryo san

14 éve, 2 hónapja és 20 napja

Hát akár hogyan nézzük is ez elég sovány!Főleg a ps3 felhozatalhoz képest.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja