Nagyszerű Metroid 2 remake készült, de a Nintendo letiltotta

2016. augusztus 08.
2.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Idén augusztus 6-án ünnepelte harmincadik születésnapját a Metroid-sorozat, és mivel a Nintendo semmiféle hivatalos kiadvánnyal vagy egyébbel nem készült erre a jeles eseményre, ezért a rajongók vették a kezükbe az irányítást.

Ennek köszönhetően elkészült a legendás Metroid 2 egy igazán jól sikerült feldolgozása, ami a Project AM2R címet kapta a keresztségben, és bár PC-re ingyen letölthető volt, ergo senkinek nem származott haszna a dologból, a Nintendo alig néhány órán belül letiltotta a fanatikusokat arról, hogy a kérdéses programot ilyen formában terjesszék, mert az eredeti még mindig kapható a Virtual Console kínálatában.

Magyarul tehát kaptunk egy kiváló Metroid 2 remake-et, de a Nintendo miatt senki sem játszhat vele, kivéve persze azokat, akik egy kis leleményességgel nem próbálják beszerezni maguknak az alkotás több tekintetben is továbbfejlesztett változatát valamilyen más forrásból.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 11 napja

Ha egészen véletlenül egy felhasználó, akinek már megvan, feltenné különböző megosztó oldalakra, terjedne ez, mint a futótűz. Az ellen meg már nem nagyon tud tenni a Nintendo.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 11 napja

Erre csak azt lehet mondani, hogy megesik az ilyen. Nem volt kedves a Nintendotól, de azért az ő álláspontjukat is meg lehet érteni.

válasz erre

nefaria

8 éve, 4 hónapja és 11 napja

Na mondjuk ez nem volt szép húzás a nagy N-től... szomorú smiley

válasz erre
Metroid 2: Return of Samus
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja